Tehno
GAMING

Stigao Nintendo Switch Lite
Objavljeno 2. kolovoza, 2019.
U videu objavljenom jučer Nintendo je predstavio Nintendo Switch Lite, uređaj dizajniran posebno za igranje Nintendo Switch igara, ali u ručnom, prijenosnom načinu. Konzola Nintendo Switch Lite kreće u prodaju 20. rujna, a bit će dostupna u tri različite boje: žuta, siva i tirkizna. Torbica za nošenje i zaštitnik zaslona za Nintendo Switch Lite također će biti dostupni. Nintendo Switch s nama je još od ožujka 2017. i nudi tri različita načina reprodukcije: igranje u TV načinu rada postavljanjem konzole u Nintendo Switch dock, igranje u suradnji ili natjecanju u stolnom načinu rada dijeljenjem Joy-Con kontrolera i igranje u ručnom načinu rada. Konzola dolazi sa sivim Joy-Con kontrolerima ili neon crvenim i neon plavim Joy-Con kontrolerima.

Nintendo Switch Lite ima integrirane kontrole i manji je od glavne verzije Nintendo Switcha. Kako je zamišljen za način igranja u pokretu, ne podržava videoizlaz na televizoru. Stoga se ne isporučuje s podnožjem ili HDMI kabelom. Novi uređaj može igrati sve igre za Nintendo Switch, a koje podržavaju ručni način rada, dok će neke igre imati ograničenja.

Uz tri boje Nintendo Switch Lite dostupne na lansiranju Nintendo će 8. studenoga objaviti ograničenu konzolu Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition koja sadrži stilizirane gumbe cijan i magenta i ilustracije dvaju novih legendarnih Pokémona s nadolazeće igre Pokémon Sword i Pokémon Shield. Konzola Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition bit će dostupna dok traju zalihe. Igre Pokémon Sword i Pokémon Shield dostupne su 15. studenoga za sve konzole Nintendo Switch. M.R.
Možda ste propustili...

NAJVIŠE PRIDONIJELI DIGITALNOM NAPRETKU HRVATSKE

Rimac Automobili su Digital Shaper godine

SAMSUNG HOLIDAY HOUSE

Blagdanski ugođaj u centru

Najčitanije iz rubrike