Tehno
I ZA HRVATSKE KORISNIKE

Stigla je odlična nova glazbena streaming usluga YouTube Music
Objavljeno 26. srpnja, 2019.

YouTube Music nova je glazbena streaming usluga stvorena za slušanje uz čaroliju YouTubea koja omogućava pretraživanje, lakše istraživanje i neviđenu personalizaciju cijelog svijeta glazbe, želite li slušati, gledati ili istraživati – od sada sve načine na koji vas glazba pokreće možete pronaći na jednom mjestu.

Ovo je šest razloga zbog kojih mislimo da će vam se YouTube Music svidjeti:

- Sve je dostupno ovdje. Ne samo glazbeni spotovi nego i službeni albumi, singlovi, remiksevi, nastupi uživo, obrade te sva glazba koju je gotovo nemoguće pronaći, osim na YouTubeu.

- Preporuke izrađene za vas. Početni zaslon dinamično se prilagođava kako bi dao preporuke ovisno o tome što ste slušali prije, gdje se nalazite i što radite.

- Tisuće popisa za reprodukciju svih žanrova, za sva raspoloženja i sve prilike. Bez obzira na to koju glazbu volite, gdje se nalazite, što radite u tom trenutku ili kakvog ste raspoloženja, možete pronaći pravi popis za reprodukciju za taj trenutak.

- Smart Search kako biste pronašli traženu pjesmu, čak i ako se ne možete sjetiti njezina imena. Pokušajte s ‘‘ona hipsterska pjesma s fućkanjem‘‘ ili ‘‘rap-pjesma s flautom‘‘. Pjesme možete pretraživati unosom stihova (čak i ako nisu točni).

- Najpopularnije videospotove na svijetu u ovom trenutku možete pronaći u sklopu rubrike Najpopularnije. Preko YouTube Music Premiuma jednostavnim pritiskom gumba možete neometano prelaziti između pjesme i njezina spota bez prekidanja.

- Bez interneta? Nema problema. Izaberite YouTube Music Premium za slušanje bez oglasa, u pozadini i u pokretu s preuzetim sadržajem. Dodatno, vaš izvanmrežni miks automatski preuzima omiljene pjesme za svaki slučaj ako ste vi zaboravili.

Iako obožavatelji mogu uživati u novoj, besplatnoj verziji usluge YouTube Music, podržanoj oglasima, također predstavljamo i YouTube Music Premium, s naknadom za plaćanje koja vam omogućuje slušanje u pozadini, preuzimanje sadržaja i iskustvo bez oglasa za 59,99 kuna mjesečno. Dostupna je i usluga YouTube Premium koja korisnicima omogućuje značajke Music Premiuma, kao i iskustvo bez oglasa, gledanje u pozadini te preuzimanje sadržaja s cijelog YouTubea. Isto tako, možete gledati YouTube Originals serije i filmove. Isprobajte YouTube Premium besplatno na mjesec dana, a nakon toga za 71,99 kuna mjesečno ili 109,99 kuna mjesečno za Family Plan.

Google Play Music pretplatnici automatski će dobiti pristup YouTube Music Premiumu po trenutačnoj cijeni. Ništa se ne mijenja s platformom Google Play Music, još uvijek ćete moći pristupiti cijeloj svojoj kupljenoj glazbi, učitanom sadržaju i listama za reprodukciju u Google Play Music, kao i do sada. M.Režić
Najčitanije iz rubrike