Mozaik
MISS ŠIBENKO-KNINSKE ŽUPANIJE 2019.

Prelijepa Helena Madić iz Skradina nova Miss Šibensko-kninske županije za 2019.
Objavljeno 23. srpnja, 2019.

SKRADIN- Na prekrasnom trgu u Skradinu uz samu rivu  izabrana je Miss Šibensko-kninske  županije 2019., a najljepšom je proglašena Helena Madić iz Skradina, prvom pratiljom proglašena je Estela Perkov, dok je druga pratilja Jelena Dragobratović.

 

Prekrasnih devet  ljepotica: Estela Perkov,  Marija Vukasov,  Helena Madić, Antonija Papak, Jelena Dragobratović, Loredana Lediščak, Natali Pulić, Antonia Rupić i Maya Pavlović.

 natjecalo se za titulu najljepše,  a poznato je da su sve dosadašnje pobjednice Šibensko-kninske županije jako visoko kotirale pa i osvojile lentu najljepše u finalima Miss Hrvatske stoga je vladalo veliko zanimanje za ovim izborom.

 

Odluku o najljepšoj donijeli su Maja Curavić profesorica matematike i model, gradonačelnik Antonijo Brajković, predstavnica TZ Skradin Katarina Šošić, Martina Kartelo frizerka i vizažistica i Maja Vračarić direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

 

- Šok i nevjerica, pomješali su se osjećaji kad su pročitali moje ime za Miss Šibensko-kninske županije. Sve djevojke su bile jako lijepe i konkurencija je bila iznimno jaka, tako da nisam vjerovala da ću baš upravo ja biti izabrana za najljepšu. Sretna sam i ponosna što sam ponijela titulu, no to je sad i obveza da u najljepšem svijetlu predstavim svoju županiju. Uvijek idem s mišljenjem da dam maksimlano od sebe, a na žiriju je da odluči, tako idem i sad u Mali Lošinj, rekla je s puno emocija Helena Madić iz Skradina, nova Miss Šibensko-kninske županije.

 

Djevojke su nosile nove kolekcijama poznatih dizajnera Zorana Aragovića koji nam je predstavio urbanu liniju "Bite my Style", Galko i butik My Life, dok je program odlično vodio Valerio Baranović.

 

Za predivan izgled finalistica pobrinula se kozmetika  Ziaja kozmetika, dok se za frizure i make up pobrinuo tim frizerskog salona Desiree iz Skradina.

 

U glazbenom programu nastupili su Helena Bastić koja je svojom pojavom i glasom oduševila publiku kao i mlada i talentirana  Iva Spahija  i ženska  klapa Rećina.

 

Helena Madić kreće u velike pripreme za finale Miss Hrvatske koje će se održati u Sisačko-moslavačkoj županiji u Top Termama Topusko, a potom odlazi krajem kolovoza u Mali Lošinj gdje će se održati izbor Miss Hrvatske 2019.

 

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike