Osijek
HUMANITARNA AKCIJA NA EKOTRGU GLAVNE TRŽNICE

Donirajte prehrambene proizvode Rijeci ljubavi
Objavljeno 20. srpnja, 2019.
Humanitarna udruga Rijeka ljubavi u utorak (23. srpnja) od 11 do 13 sati prikupljat će prehrambene proizvode na Ekotrgu glavne tržnice. "Radosni smo što imamo priliku u našem najljepšem i najbogatijem trbuhu grada prikupljati široku lepezu prehrambenih proizvoda za obitelji u socijalnoj potrebi. Proizvođači, prodavači i kupci moći će donirati prehrambene proizvode po svom izboru.

Zahvaljujemo direktoru Tržnice Osijek Igoru Mediću što je omogućio ovu izuzetno humanu akciju i pokazao socijalnu osjetljivost prema obiteljima u potrebi kako bismo im poboljšali kvalitetu života. Našu Tržnicu obogaćuju domaćim proizvodima mnogi proizvođači, a među njima i mnogi opegeovci svojim kvalitetnim proizvodima koje s puno ljubavi uzgajaju i plasiraju na tržište, a sada će, vjerujemo, pokazati veliko suosjećanje za svoje sugrađane koji su u potrebi", poručuje Štefica Čučak, pedsjednica Rijeke ljubavi.

Iz Rijeke ljubavi podsjećaju trgovačke lance i OPG-ove da je ta humanitarna udruga u Registru posrednika u doniranju hrane RH te da će, ako dostave donaciju s otpremnicom, Udruga na licu mjesta riješiti dokumentaciju nužnu da mogu obaviti povrat PDV-a. Inače, udruga će svakog utorka biti na tržnici, a prikupljene donacije spremit će u rashladnu komoru i podijeliti ih sljedećeg dana korisnicima. “Velika hvala dragim humanim građanima na potpori, daju nam snagu da ustrajemo u našem radu i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi život dostojan čovjeka. Cilj nam je da naša domovina bude zemlja bez gladi”, kaže Štefica Čučak.
D. Miklić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike