Mozaik
NAJPRODAVANIJI ALBUMI OVOG TJEDNA

Prvi Splitski festival, drugi Opća opasnost
Objavljeno 20. srpnja, 2019.
Prodaju domaćih albuma osvježilo je novo ljetno izdanje i smjestilo se na broj 1 tjedne liste najprodavanijih. Kompilacija "Festival zabavne glazbe Split 2019.", u izdanju Croatia Recordsa, donosi 25 pjesama raznih izvođača koji su sudjelovali na najpoznatijem domaćem festivalu zabavne glazbe. Na albumu se nalaze hitovi u izvedbi Gorana Karana i Tedija Spalata, Giuliana, Klape Rišpet, Mije i Marka Tolje, Domenice i drugih, a riječ je o pjesmama izvedenim treće večeri ovog velikog događanja.

- Izuzetno sam zadovoljan ovogodišnjim izborom pjesama i cjelokupnim Splitskim festivalom. Odaziv autora i izvođača bio je velik, što je rezultiralo i kvalitetnim glazbenim djelima. U svim večerima festivala imali smo zanimljiv i posjećen program, i iznimno mi je drago vidjeti da se uspjeh Splitskog festivala potvrdio i u samoj prodaji - izjavio je Tomislav Mrduljaš, umjetnički direktor Festivala. Na top-listi slijedi novo izdanje Opće opasnosti pod nazivom "Karta do prošlosti", a na trećem se mjestu nalazi album Marka Perkovića Thompsona "Original Album Collection".

Grupa Black Keys s albumom "Let‘s Rock" na stranoj se listi prodaje popela na prvo mjesto. Na broju 2 slijedi ih Bruce Springsteen s novim albumom "Western Stars", koji od samog izlaska u lipnju čuva svoje visoke pozicije na listi. Na trećemu je mjestu Madonna, a njezin album "Madame X" također predstavlja novost na policama glazbenih prodavaonica. T.K.
Možda ste propustili...

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike