Mozaik
LISTA SINGLOVA TOP HR 40

Na prvom mjestu Nina, a Mia treća s “Cestom do sna”
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Novi hit Damira Kedže razveselio je mnoge slušatelje, ali i radijske urednike. Prema najnovijim podacima liste HR Top 40, pjesma Vidi se izdaleka bio je najpopularniji novi singl u radijskom eteru te ostvario najviši ulaz među prvih 40 aktualnih pjesama domaćeg etera. Singl u izdanju Croatia Recordsa pomalo je drukčiji glazbeni uradak od dosadašnjih djela u izvedbi Damira Kedže, no zadržao je njegov prepoznatljivi interpretacijski znak. Pjesma "Vidi se izdaleka" govori o ljubavi u veselom tonu i brzom ritmu, a pridružen joj je i spot koji je Damir snimio u suradnji s Helenom Janušević, s kojom se natjecao u emisiji "Ples sa zvijezdama".

- Čim sam čuo demo, znao sam, to je to. Iako je drukčija od svih mojih pjesama, odmah sam bio siguran da je stvorena baš za mene. Uživao sam u stvaranju pjesme, bilo je jako kreativno u studiju i brzo smo dobili final "Vidi se izdaleka". Pjesma govori o ljubavi, radosti i ljepoti i točno opisuje životnu fazu u kojoj sam trenutno. Lijepo je u svakom pogledu. Hvala, dragi ljudi, što volite "Vidi se izdaleka", posebno hvala radijskim urednicima na svakom od emitiranja koja su nas dovela na listu najslušanijih u Hrvatskoj. Sve je vrijedno truda kada dođemo do srca slušatelja - izjavio je Damir Kedžo, vidljivo sretan i zadovoljan.

Pjesme koje slave ljubav označile su i sam vrh liste. Na prvome mjestu na listi nalazi se drugi tjedan zaredom Nina Badrić s novim singlom "Volim te, volim" u izdanju Aquarius Recordsa. Slijedi je Franka s hitom "Ljubav, ništa više" koji izdaju Karpo Media i Croatia Records, a Mia Dimšić i dalje čuva svoje mjesto u TOP 3 s pjesmom "Cesta do sna", koja od samog dolaska na listu ne silazi s prvih pozicija.

Leteći odred također se pridružio najslušanijima, i to s novom pjesmom "Još jednom me spasi", u izdanju Croatia Recordsa. Među novim ulazima našao se i Luka Basi s hitom "Kad vidin Boga uživo", pjesmom s kojom je debitirao na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Na regionalnim listama Nina Badrić s pjesmom "Volim te, volim" zauzela je prvu poziciju u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorju i Slavoniji. U Istri i Primorju najslušanija je Franka i njezin singl "Ljubav, ništa više", a Vatra je s "Porukama u boci" najemitiranija u Dalmaciji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.
Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

Najčitanije iz rubrike