Tehno
BIZNIS

Zaba još jednom proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Zagrebačka banka proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj, a UniCredit je osvojio ukupno pet prestižnih nagrada koje dodjeljuje vodeći međunarodni poslovni časopis Euromoney. Svečana dodjela Euromoneyevih nagrada za izvrsnost 2019. održana je u Londonu. UniCreditu su dodijeljene sljedeće nagrade: najbolja banka u Hrvatskoj, najbolja banka u Italiji, najbolja banka u Srbiji, najbolja banka za upravljanje imovinom u SIE-u, najbolja banka za transakcijske usluge u SIE. Jean Pierre Mustier, glavni izvršni direktor UniCredita, komentirao je: “Kao jednostavna paneuropska poslovna banka, ovih pet nagrada primamo kao jedan tim. Želim zahvaliti svim našim zaposlenicima na marljivom radu i trudu koji ulažu kako bismo pružili kvalitetnu podršku svojim klijentima diljem Europe – ovo je priznanje njihova zasluga".

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost dodjeljuju se poslovnim i investicijskim bankama koje pružaju vodeće proizvode i usluge na tržištu te se brzo prilagođavaju promjenjivim tržišnim i regulatornim uvjetima. Dobitnici nagrada moraju biti uzori u pogledu vođenja poslovanja i zadovoljavanja potreba klijenata.

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost (Euromoney Awards for Excellence) utemeljene su 1982. godine kao prve nagrade te vrste u globalnoj bankarskoj industriji.

„Ponosni smo da je Euromoney ponovno prepoznao Zagrebačku banku kao najbolju banku u Hrvatskoj. Zahvalni smo svim našim zaposlenicima koji su pridonijeli tom uspjehu“, poručili su Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave i Claudio Cesario, glavni manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke. M.R.
Možda ste propustili...

DINAMIČKI DRIVERI ZA VRHUNSKU REPRODUKCIJU ZVUKA

Huawei FreeBuds 3 TWS nagrađivane slušalice dostupne u Hrvatskoj

NAJVIŠE PRIDONIJELI DIGITALNOM NAPRETKU HRVATSKE

Rimac Automobili su Digital Shaper godine

Najčitanije iz rubrike