Tehno
TEHNOLOŠKE INOVACIJE NA DAN VJENČANJA

Svjetla svaku prigodu čine nezaboravnom i posebnom
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Provjerili smo koja novotarija ima ključnu ulogu u stvaranju odličnog ambijenta

Dok konkurencija još dostiže standard koje svečane dvorane Kristal nude, oni se trude svakodnevno i iz svake sezone u sezonu uvesti nešto novo, nešto prema čemu će biti i dalje na tronu.


Prije nekoliko mjeseci imali smo prilike posjetiti osječki Sajam vjenčanja, međutim, kao zaljubljenici u tehnologije stavili smo naglasak na tehnologiju.


U prvom nastavku od naša dva članka o tehnološkim inovacijama u najvažnijem danu gotovo svakog pojedinca – osobnom vjenčanju, govorili smo o tehnološkim inovacijama u pogledu snimanja, izrade fotografija, distribucije materijala i sličnim novotarijama, poput popularnog ‘Selfie Booth‘ koji je paraatrakcija gdje god se nađe. Ovaj put ipak provjerili smo što to prostori za vjenčanje nude, odnosno, koja tehnološka novotarija ovdje igra ključnu ulogu u stvaranju nezaboravnog ambijenta, pa tako i uspomena.
Kristalne dvorane

Za ovu temu mislimo da nema boljeg sugovornika od svečanih dvorana Kristal koje pronalazimo u Osijeku i Belišću. Ove dvorane postavile su svojevrsni standard i svojom ponudom, profesionalnošću i pristupom daleko se odmakle od konkurencije. Dok konkurencija još dostiže standard koje svečane dvorane Kristal nude, oni se trude svakodnevno i iz svake sezone u sezonu uvesti nešto novo, nešto prema čemu će biti i dalje na tronu. Svatko tko se bavi ovakvim poslom reći će da je sukus svega bitan za cjelokupni dojam, čime se svakako slažemo, međutim, nama kao tehnološkim zaljubljenicima bitno je ono nešto s naglaskom tehnologije. U zadnje vrijeme to su svjetla i sva njihova čar kojom svaku prigodu čine posebnom, jedinstvenom i zbog kojih se gotovo svatko odlučuje odabrati tzv. lightshow paket pri organizaciji svadbe.


Nužan preduvjet je dakako uređenje prostora, klimatizacija, osoblje, hrana i brojni drugi elementi, no bez svjetla ambijent neće zasjati u svom punom potencijalu.
Igra svjetla


Vlasnik dvorane svakako će reći kako su svjetla samo dio priče i s tom tezom ćemo se svakako složiti. Nužan preduvjet je, dakako, uređenje prostora, klimatizacija, osoblje, hrana i brojni drugi elementi, no bez svjetla ambijent neće zasjati u svom punom potencijalu. Svečane dvorane Kristal nude dekorativnu rasvjetu kojom upravlja tehničar tijekom cijelog trajanja svadbe. Osoba je nužna, jer iza pojma dekorativne rasvjete krije se cijeli niz elemenata: moving headovi, bojači prostora, diskokugla, dim i bubble mašina. Svakim pojedinim elementom upravlja tehničar, a u skladnom radu svega dobiva se nezaboravna atmosfera. Svjetla su izrađena u LED tehnici i nude gotovo nebrojene varijacije na temu, od boja, usmjerenosti, kretanja. Upravo zbog tolikih kombinacija svaka dekorativna rasvjeta jedinstvena je na pojedinom događaju. O dojmu koji se postiže dovoljno je samostalno usporediti svadbu sa ili bez ove tehnološke inovacije. Mislim da odgovor nije potrebno posebno obrazlagati. Stoga, ako ste još u planiranju vašeg najvažnijeg dana u životu – ne propustite odabrati svečane dvorane Kristal i – dekorativnu rasvjetu.


Marin Režić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike