Tehno
GAMING

Predstavljen Nintendo Switch Lite
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Konzola Nintendo Switch Lite kreće s prodajom 20. rujna, a bit će dostupna u tri različite boje: žuta, siva i tirkizna. Torbica za nošenje i zaštitnik zaslona za Nintendo Switch Lite također će biti dostupni. Nintendo Switch s nama je još od ožujka 2017. i nudi tri različita načina reprodukcije: igranje u TV načinu rada postavljanjem konzole u Nintendo Switch dock, igranje u suradnji, ili natjecanju u stolnom načinu rada dijeljenjem Joy-Con kontrolera i igranje u ručnom načinu rada. Konzola dolazi sa sivim Joy-Con kontrolerima ili neon crvenim i neon plavim Joy-Con kontrolerima. Nintendo Switch Lite ima integrirane kontrole i manji je od glavne verzije Nintendo Switcha. Kako je zamišljen za način igranja u pokretu, ne podržava videoizlaz na televizoru. Stoga se ne isporučuje s podnožjem ili HDMI kabelom.

Novi uređaj može igrati sve igre za Nintendo Switch, a koje podržavaju ručni način rada, dok će neke igre imati ograničenja. Na poleđini pakiranja i informacija o proizvodu koje se nalaze na službenoj Nintendo web-stranici nalaze se informacije o tome koje su značajke uključene i koji su načini kompatibilni s određenim igrama.

Uz tri boje Nintendo Switch Lite dostupne na lansiranju, Nintendo će 8. studenoga objaviti ograničenu konzolu Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition koja sadrži stilizirane gumbe cijan i magenta, i ilustracije dva nova legendarna Pokémona s nadolazeće igre Pokémon Sword i Pokémon Shield. U Pokémon Swordu i Pokémon Shieldu, igrači će se upustiti u novu avanturu kroz regiju Galar, gdje će uhvatiti, boriti se i razmijeniti novootkrivene Pokémone i otkriti tajnu legendarnih Pokémona Zaciana i Zamazente. Konzola Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition bit će dostupna dok traju zalihe. Igre Pokémon Sword i Pokémon Shield dostupne su 15. studenoga za sve konzole Nintendo Switch.M.R.

Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

Najčitanije iz rubrike