TvObzor
LJETNI SPECIJAL: NOVE NBC SERIJE

Osam novih serija debitirat će u nadolazećoj sezoni na NBC-ju
Objavljeno 19. srpnja, 2019.

Približavamo se kraju ljetnog specijala rubrike TV u svijetu, u kojem najavljujemo nove serije u nadolazećoj televizijskoj sezoni (2019./2020.) na pet američkih komercijalnih televizija. Nakon ABC-ja, CBS-a i FOX-a, u ovom broju na redu je NBC, a za kraj smo ostavili The CW.

Osam novih serija debitirat će u nadolazećoj sezoni na NBC-ju – drame “Bluff City Law”, “Council of Dads”, “Lincoln”, “Zoey’s Extraordinary Playlist” i komedije “Indebted”, “The Kenan Show”, “Perfect Harmony” i “Sunnyside”.

BLUFF CITY LAW
Dolazeći iz poznate obitelji Memphis, poznate po nepravdi, briljantna odvjetnica Sydney Strait nekada je radila u slavnoj odvjetničkoj tvrtki svog oca Elijaha dok im se burni odnosi nisu ispriječili na putu. Nakon što je godinama jedva i razgovarala s njim, Sydney se iznenada vrati u obiteljsko gnijezdo kad njezina majka neočekivano umre. U nadi da će se ponovno povezati s kćeri koju voli, Elijah traži od Sydney da se pridruži tvrtki. Ona pristane, jer unatoč tome što je još uvijek ogorčena i nepovjerljiva, zna da joj je rad s ocem najveća nada u promjenu svijeta... ako se ikad budu slagali.

PERFECT HARMONY
Bradley Whitford glumi u ovoj komediji o pronalaženju nadahnuća na najnevjerojatnijim mjestima. Kad bivši profesor glazbene umjetnosti Arthur Cochran neočekivano naiđe na probu crkvenog zbora u malom gradu, nalazi skupinu pjevača koji su neskladni na više razina. Unatoč krajnjem sukobu senzibiliteta, Arthur i njegova novootkrivena skupina mogu biti savršena mješavina pojedinaca koji pomažu jedni drugima u ponovnom pronalaženju sreće baš kad im je to svima najpotrebnije.

SUNNYSIDE
Garrett Modi živio je američki san. Kao najmlađi gradski vijećnik u New Yorku, trljao je laktove s političkom elitom, pohađao zabave zvijezda i bio ponos Queensa. No umjesto da provodi vrijeme u uredu pomažući ljudima koji su ga izabrali, izgubio se u silnoj moći i glamuru politike. Takav stil života dovede ga do uhićenja zbog remećenja javnog reda i mira u pijanom stanu, kamere sve snime i zapečate mu karijeru. Garrett se useljava sa sestrom Mallory i pita se kad je sve pošlo po zlu...

COUNCIL OF DADS
Kad Scott, voljeni otac četvero djece, svoj životni plan biva prisiljen baciti u vjetar zbog neočekivane vijesti o zdravstvenom stanju, poziva nekoliko svojih najbližih saveznika da mu uskoče u pomoć kao zamjenski očevi za svaku fazu života njegove obitelji. Scott okuplja pouzdanu skupinu uzora koja uključuje Anthonyja, svog najstarijeg prijatelja, Larryja, sponzora u grupi anonimnih alkoholičara, i Olivera, svoga kirurga i najboljeg prijatelja njegove žene Robin. Ovi muškarci slože se da će se posvetiti podržavanju i vođenju Scottove nevjerojatne obitelji kroz sve trijumfe i izazove koje život može ponuditi – u slučaju da ne bude tu kako bi to činio sam.

INDEBTED
Mladi roditelji Dave i Rebecca spremni su povratiti svoj stari život nakon godina mijenjanja pelena i neprospavanih noći. Međutim, stvari se preokreću kad se Daveovi roditelji nenajavljeno pojave na njihovim vratima. Ostali su bez love i Dave nema izbora nego da otvori vrata ljudima koji su mu pružili sve. Ali ti roditelji nisu upoznati s granicama, a pitanje tko je tu kome roditelj postaje nejasno u ovoj višegeneracijskoj komediji u kojoj ulogu majke igra popularna ‘dadilja’ Fran Drescher.

Piše: Adrian ANDREJEK
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike