Sport
NOGOMETAŠI BELIŠĆA PONOVNO NA OKUPU

Treneru Rupniku na prvi trening su došla 22 igrača
Objavljeno 15. srpnja, 2019.

Nakon uspješne prošle sezone nogometaši Belišća dobili su zasluženi ljetni odmor, koji je u subotu završio i momčad je ponovno na okupu. U sljedećem prvenstvu Treće HNL "istok" visoko su postavljeni ciljevi pa je trener Davor Rupnik najavio "znoj i suze" kako bi se što bolje pripremili za ono što slijedi.

Rupnik je okupio momčad, a prozivka i prvi trening prošli su u odličnom raspoloženju. Uglavnom zafrkancija i smijeh, a prije izlaska na teren igrače i stručni stožer u svlačionicu su došli pozdraviti predsjednik NK-a Belišće Ivan Jurković te direktor Branko Kaptalan zaželjevši igračima u prvom redu dobro zdravlje i rad, a onda će doći i uspješni rezultati.

U odnosu prema prošloj sezoni ima promjena, otišlo je nekoliko igrača pa su čelnici belišćanskog kluba radili "prekovremeno" kako bi nastalu "rupu" nadoknadili dovođenjem kvalitetnih pojačanja. I napravili su dobar posao, a dovođenjem igrača koji bi doista trebala biti pojačanja Belišćani su najavili kako u novoj sezoni imaju velike ambicije. Uglavnom se priča o plasmanu na sam vrh tablice.

- U sljedeća dva tjedna radit ćemo na vježbama snage i s loptom. Za to vrijeme odigrat ćemo i tri pripremne utakmice da vidimo koliko mogu igrači koji su došli na probu. Do odlaska na pripreme krajem srpnja u Crnu Goru imat ćemo sigurno definiran igrački kadar za novu trećeligašku sezonu. Do početka prvenstva odradit ćemo 40-ak trenažnih aktivnosti i odigrati 10-ak pripremnih utakmica, a prva provjera je na rasporedu već u utorak, 16. srpnja, u 18 sati protiv druge momčadi NK-a Osijek - kaže trener "crvenih" Davor Rupnik koji je na prvoj prozivci okupio 22 igrača.

Naime, bili su Marin Stanić, Dominik Klanjšček, Ivan Lacković, Valentin Stanić, Mario Žaja, Dino Paulić, Domagoj Damjanović, Matija Matoković, Luka Pačar, Jurica Barišić, Luka Agatić, Benjamin Ždinjak, Bruno Damjanović, Luka Harkanovac, Marko Jakovčević, Mislav Čamić, Stjepan Poljak, Adrian Mendeš, Bruno Stupar, Karlo Išasegi, Ivan Brkić i Ivan Mandić. Izostanak su opravdali Tomislav Milić, Ivan Jakić i Zoran Ratković. Z. Kaptalan
Belišćani u sljedećoj trećeligaškoj sezoni imaju velike ambicije, napadaju vrh tablice
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike