Učionica

Konferencija KulenDayz u Rektoratu
Objavljeno 15. srpnja, 2019.
Regionalna informatička konferencija KulenDayz, koja se već jedanaest godina održava u cilju prijenosa znanja i informacija o najnovijim dostignućima u području IT sektora, ove godine dolazi na Akademiju za umjetnost i kulturu u Osijeku koja je ujedno i suorganizator te konferencije uz Microsoft Community, Osijek Software City i Project Management Institute Hrvatska. Konferencija će se održati od 6. do 8. rujna 2019. u zgradi Rektorata sa 700 sudionika iz zemlje i inozemstva, a sadržavat će šest osnovnih tema u osam sesija u okviru kojih se očekuje preko 60 predavanja. Ciljana su publika razvojni inženjeri, administratori baza podataka, IT profesionalci, dizajneri digitalnih interakcija, web developeri i projektni menadžeri. Glavni dio predavanja konferencije besplatan je za registrirane polaznike, a plaćaju se samo certificirani treninzi i poslijekonferencijska događanja.

Toni Podmanicki
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREGLED PRIJAVA ZA ERASMUS PROGRAM MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2019./2020.

Sve veće zanimanje znanstvenika i studenata Sveučilišta u Osijeku za sudjelovanjem u programu Erasmus+

2

RAZGOVOR: TAJANA MOHNACKI, OSJEČKA MAGISTRICA KULTURALNOGA MENADŽMENTA, ODNEDAVNO GLOBALNA POTPREDSJEDNICA ERASMUSOVE STUDENTSKE MREŽE (ERASMUS STUDENT NETWORK)

Glavni cilj, na koji ću se usmjeriti u svojem mandatu, bit će priznavanje rada studenata volontera

3

ODJEL ZA FIZIKU SVEUČILIŠTA U OSIJEKU

Provode brojna važna znanstvena istraživanja i projekte te razvijaju međunarodnu suradnju i mobilnost