Tehno
ADATA

Predstavlja vanjski tvrdi disk HM800
Objavljeno 12. srpnja, 2019.
Vanjski tvrdi disk HM800 obavezan je hardver za korisnike pametnih televizora jer ne samo da se s njega na televizoru mogu reproducirati omiljene serije, filmovi i sportska nadmetanja vrijedni maratonskog gledanja nego taj uređaj omogućuje i snimanje tih sadržaja. Kako HM800 dolazi u kapacitetima 4, 6 i 8 TB, korisnici mogu snimati sadržaje bez zadrške i jednostavno izrađivati sigurnosne kopije s pomoću funkcije One-Touch Backup (sigurnosno kopiranje jednim dodirom).


Uz vanjski disk HM8000 korisnici neće propustiti važnu utakmicu ni posljednju epizodu u sezoni omiljene serije. Mogu snimiti sve omiljene televizijske sadržaje na HM800 i uživati u njima poslije. U doba sadržaja visoke razlučivosti korisnici ne mogu nikad imati previše prostora za pohranu – na prostor za pohranu kapaciteta maksimalno 8 TB sada će moći smjestiti do 1000[i] epizoda omiljene serije ili pohraniti na jednom mjestu gotovo sve svoje filmove, glazbu i ostalo. Sa svim tim prostorom za pohranu HM800 može biti i biblioteka igraćih sadržaja u koju se može pohraniti do 200[ii] naslova za PS4 ili Xbox.
HM800 je eksponencijalno brži od USB-a 2.0 jer sadrži tehnologiju TurboHDD koja primjenjuje prilagođene profile i algoritme za ubrzavanje prijenosa podataka na temelju prometa i resursa sustava. Može ubrzati prijenos podataka i donijeti performanse koje štede vrijeme, a koje će učiniti sadržaje dostupnima brzo i uz minimalno kašnjenje. HM800 ima funkciju One-Touch Backup koja automatski sigurnosno kopira i sinkronizira datoteke pritiskom gumba, omogućujući korisnicima da sigurno pohrane svoje vrijedne sadržaje. 256-bitno AES šifriranje štiti pohranjene podatke od zlonamjernih upada i nenamjernog izlaganja, pa korisnici mogu biti mirni zahvaljujući najnovijim mjerama zaštite sigurnosti podataka. M.R.


Najčitanije iz rubrike