TvObzor
OZCAN DENIZ

Odrastao je u siromaštvu, a danas po jednoj epizodi serije zarađuje 30 tisuća eura
Objavljeno 12. srpnja, 2019.
Iako mu u ljubavi i nisu cvjetale ruže, Ozcan je i dalje jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih turskih glumaca

Iako su pokušavali demantirati pisanja medija o njihovu razvodu, ljubav između turskog glumca Ozcana Deniza (46) i njegove dvadeset godina mlađe supruge Feyze nije preživjela buru. Turski mediji javljaju da se par razvodi nakon 15 mjeseci braka. Osim svađa, koje su među njima bile sve češće zbog, navodno, Feyzina nekontroliranog trošenja novca, glumac tvrdi kako njegova mlada supruga nije ispunjavala ni majčinske dužnosti. Okončanje zajedničkog života vjerojatno će se neko vrijeme povlačiti po sudovima jer Feyza već sada, za vrijeme provedeno u braku, traži naknadu od 15 milijuna eura.

Tajno vjenčanje
Zanosni Turčin i Feyze vjenčali su se u ožujku 2018. nakon godinu dana veze. Ceremonija je bila zatvorenog tipa uz prisustvo samo najužih članova obitelji i prijatelja. “Biram život s tobom i tako sam zahvalna što postojiš”, napisala je tada zaljubljena Feyza. Nakon mjesec i pol na svijet je stigao i njihov sin Kuzey, ali sreća skladne obitelji kratko je trajala. Prvi problemi javili su se nakon osam mjeseci zajedničkog života, kad su i počele špekulacije kako je njihovu braku došao kraj. Cijelu situaciju su pokušali ismijati, tvrdeći da je među njima sve u najboljem redu. No nije njihov odnos doživio turbulencije samo nakon vjenčanja - i dok su bili u vezi šuškalo se kako mlada Feyza teško podnosi što njezin izabranik snima s najljepšim turskim glumicama. Najveće probleme mu je donio film “Drugi čovjek”, u kojemu su mu partnerice bile kolegica iz serije “Istanbulska nevjesta” Asli Enver i Meryem Uzerli iz “Sulejmana Veličanstvenog”. Feyza je nekako mogla podnijeti Asli, ali zbog ljubavnih scena s Meryem navodno je doživjela slom. Da u napisima ima malo i istine, potvrdio je i sam Ozcan, koji je nakon premijere filma priznao kako je zaručnica doživjela snimanje. “Nikako ju ne mogu uvjeriti da je to samo posao”, kazao je.

Uspješna karijera
Iako se ispostavilo da su jedan od razloga razlaza financije, glumac je uoči vjenčanja napao turske medije jer su pisali da par odbija stati pred matičara zbog predbračnog ugovora. “Ne znam odakle vam informacija o predbračnom ugovoru. Vjenčanje je privatna stvar. Kako vas nije sramota uznemirivati nas i pisati laži?”, upitao je Ozcan, koji je sve slobodno vrijeme najradije provodio u obiteljskom okruženju, u domu koji je dijelio s majkom svog djeteta. Navodno je toliko vodio računa da njoj ništa ne nedostaje, pa dok je bila trudna osigurao joj je čak mesne i mliječne proizvode s jedne farme u okolici Istanbula. O Ozcanovu ljubavnom životu i prije je puno pisano. Prije Feyze bio je u braku s Handan Deniz, koja njihov odnos i nije pamtila po lijepom. Godine 2008. tužila ga je i tražila da vrati novac jer je njegovu ljubavnicu i njega, navodno, jedno vrijeme uzdržavala u Njemačkoj. Kad je izgubila spor na sudu, odlučila je napisati knjigu o njihovu zajedničkom životu, ali ona nikada nije objavljena. Iako mu u ljubavi i nisu cvjetale ruže, Ozcan je i dalje jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih turskih glumaca. Samo od jedne epizode serije “Istanbulska nevjesta” zarađuje 30 tisuća eura.
Adrian ANDREJEK
Najčitanije iz rubrike