Sport
NK OSIJEK

Počinje prodaja godišnjih ulaznica, a u red prvo idu prošlosezonski pretplatnici
Objavljeno 11. srpnja, 2019.
Danas počinje prodaja godišnjih ulaznica NK-a Osijek za sezonu 2019./20. U sljedeća dva dana (od 11. do 13. srpnja) svoje će pretplate moći obnoviti samo vlasnici prošlosezonskih abonmana. Oni navijači koji prošle godine nisu bili pretplatnici, a imaju želju to postati u novoj sezoni, moći će godišnje ulaznice kupiti od ponedjeljka, 15. srpnja. Ove godine nešto će drugačiji biti režim kada su u pitanju europske utakmice. One ne ulaze izravno u godišnju pretplatu, ali će navijači pri kupnji novih sezonskih ulaznica uz njih dobiti vaučer za dodatnih 50 % popusta na kupnju ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige. Ako su uz to još članovi Bijelo-plavog kluba, europske će ih ulaznice, s tim popustima, stajati 30 kuna za tribinu Istok i 40 kuna za tribinu Zapad. Ulaznice će se prodavati ispod zapadne tribine u holu VIP salona svakog radnog dana od 14 do 18 sati te subotom od 10 do 14 sati. Dodatni benefit pri kupnji donosi i članstvo u Bijelo-plavom klubu jer omogućava 50-postotni popust na cijene svih godišnjih ulaznica. Članstvo u Bijelo-plavom klubu je besplatno. "Glavna zvijezda" u ponudi su obiteljski paketi koji u osnovnom obliku uključuju dvije osobe, ali se mogu proširiti na više članova kućanstva, s time da se za svakog sljedećeg člana plaća 50 kuna. Još jednom podsjećamo kako je pri kupnji godišnjih ulaznica potrebno predočiti važeći identifikacijski dokument (osobna iskaznica ili putovnica) jer su ulaznice personalizirane i nisu prenosive na drugu osobu. Opet je najpovoljnija cijena godišnja ulaznica za navijačku tribinu Istok, a najviše će morati izdvojiti oni koji utakmice bijelo-plavih žele pratiti iz VIP lože.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, za utakmice Kupa (osim finala), sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek i utakmice Druge HNL. D. Keler
CIJENE GODIŠNJIH ULAZNICA


Tribina Istok

Godišnja ulaznica: 400 kuna

Obiteljski paket (1+1) 500 kuna

Tribina Zapad

Godišnja ulaznica: 600 kuna

Obiteljski paket (1+1): 700 kuna

Loža

Godišnja ulaznica: 1000 kn

Loža Mile Dumančić

Godišnja ulaznica: 2000 kn

VIP

Godišnja ulaznica: 7500 kn

Djeca do 15 godina

Godišnja ulaznica: 200 kn

Za članove Bijelo-plavog kluba vrijedi popust od 50 posto na navedene cijene

CIJENE ULAZNICA ZA HNL I EUROPU

Tribina Istok

HNL: 60 kuna

Europska liga: 120 kuna

Tribina Zapad

HNL: 80 kuna

Europska liga: 160 kuna

Tribina Sjever

HNL: 60 kuna

Europska liga: 120 kuna

Loža

HNL: 100 kuna

Europska liga: 200 kuna

VIP loža

HNL: 500 kuna

Europska liga: 1000 kuna

Loža Mile Dumančić

HNL: 200 kuna

Europska liga: 400 kuna

Djeca do 15 godina

HNL: 20 kuna

Za članove Bijelo-plavog kluba vrijedi popust od 50 posto na navedene cijene, a vlasnici godišnjih ulaznica ostvaruju dodatnih 50 posto popusta uz predočenje vaučera koji će im izdati klub.
Možda ste propustili...

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

Najčitanije iz rubrike