Regija
ZAVRŠILI 12. DANI LADIMIREVACA, NAJPOSJEĆENIJI DOSAD

Na novoj lokaciji u parku i na igralištu ponudili sport, gastrospecijalitete, zabavu
Objavljeno 11. srpnja, 2019.
LADIMIREVCI - Dvanaestu godinu zaredom valpovačko prigradsko naselje Ladimirevci bilo je domaćin manifestacije kakvom se malo koje selo u Slavoniji može pohvaliti - Danima Ladimirevaca, koji su se održavali tri dana. Ovogodišnji Dani Ladimirevaca, koji su okupili nekadašnje i sadašnje Ladimirevčane i njihove goste, prvi su put održani na novoj lokaciji, a nogometno igralište i park s velikim šatorom Osječke pivovare pokazali su se kao pun pogodak za organizaciju ove manifesfacije, poručuju organizatori - NK "Slavonac" Ladimirevci, DVD Ladimirevci, Ladimirevačka udruga mladih i LD "Vepar" Ladimirevci, kojima su u organizaciji i pokroviteljstvu manifestacije pomogli Grad Valpovo, valpovačka Turistička zajednica, Osječko-baranjska županija, VMO Ladimirevci i mnogi drugi.

U sklopu manifestacije održana je Vatrogasna fišijada s tridesetak natjecatelja, na kojoj je pobijedila ekipa DVD-a Marjančaci. Nakon natjecanja nazočne su zabavljali članovi Tamburaškog sastava Čuvari noći. Tijekom dana svi posjetitelji, kojih je ove godine bilo najviše do sada, mogli su uživati u gastronomskoj ponudi fiš-paprikaša i šarana na rašljama.

Drugog je dana održan malonogometni turnir ladimirevačkih ulica i udruga, a u večernjim satima uslijedila je zabava uz tamburaški bend L.E.G.E., koji su rasplesali sve goste u punom šatoru Osječke pivovare.

Za posjetitelje je trećeg dana na nogometnom igralištu bio skuhan "Čobanac to go" za prodaju i za ponijeti, a u poslijepodnevnim se satima odigrala završnica turnira u malom nogometu. Posjetitelji su se mogli okušati u igri bubble football, koja se pokazala kao prava atrakcija za sve uzraste, a pun pogodak bio je i nastup Tamburaškog sastava Garavi. Tijekom završne večeri podijeljene su nagrade i pehari za najbolje. Ovogodšnji pobjednik turnira bila je ekipa NK Slavonca, drugo je mjesto pripalo ekipi ulice Mlaka, a treće mjesto osvojila je ekipa Ulice Đuke Maričića. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mateo Mitić (NK Slavonac), za najboljeg golmana Domagoj Budimir (Mlaka), a titulu najboljeg strijelca podijelili su Andrej Nemet (NK Slavonac) i Kristijan Parmačević (Ulica Đuke Maričića), doznajemo od Luke Šestanja, jednog od organizatora Ladimirevačkih dana. Lidija Aničić
Pobjednici turnira: NK Slavonac, Mateo Mitić, Domagoj Budimir, Andrej Nemet i Kristijan Parmačević
Možda ste propustili...

KAMEROM SNIMATELJA ŽELJKA FELBARA

Veliko jezero, Europska Amazona, Velika rijeka

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

NA TRGU U SREDIŠTU NAŠICA

Škola je predstavila strukovna zanimanja

Najčitanije iz rubrike