Mozaik
PRVI I POSLJEDNJI PUT S PUNIM BENDOM

Lovely Quinces prije Skunk Anansie
Objavljeno 10. srpnja, 2019.
Lovely Quinces nastupit će prvi i posljednji put s punim bendom kao predgrupa Skunk Anansie na zagrebačkoj Šalati 27. srpnja. Nakon što je nedavno odsvirala svoj posljednji koncert u Zagrebu u akustičnoj inačici, rasprodavši pritom šator u dvorištu Močvare, Dunja Ercegović na Šalati će prvi put predstaviti svoje pjesme u formi punog benda. Dunja je na poziv managementa Skunk Anansie samo za ovu priliku formirala na neki način super grupu domaće underground scene, pa će s njom zasvirati Dimitrije (gitara) i Leonard (bubanj) iz She Loves Pablo, Anja iz Punčki na basu, te Mark Mrakovčić, producent svih Dunjinih radova unatrag četiri godine, na drugoj gitari. Ovaj bend formiran je samo za ovu priliku, te za sada nemaju u planu nikakve dodatne nastupe, nego se ovaj koncert tretira kao one off. Lovely Quinces, u formi punog banda, izvest će polusatni set sastavljen uglavnom od pjesama iz novije električne faze stvaralaštva.

Skunk Anansie na Šalatu dolaze u sklopu turneje najvećih hitova 25Live@25 i s titulom člana Hall Of Famea magazine Kerrang. Serija koncerata u Europi fantastično se prodaje, a pogotovo zagrebački koncert, na kojemu će bend dočekati puna Šalata.

Cijena ulaznice je 220 kn, a na sam dan koncerta bit će 250 kn. Ulaznice vrijede za parter i tribinu. Posebno od njih u ponudi su ulaznice za VIP po cijeni od 370 kn, što je iznos koji će ostati do nastupa. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard ili Maestro karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%. U prodaji su i na prodajnim mjestima Eventima. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRANKŠVESTER SNIMILI SPOT I IDU NA IRSKU TURNEJU

Moramo ozbiljno zapeti jer se skupi nakit neće kupiti sam!

2

KONCERTNA TURNEJA “VJEŠTINA BUTIQUE”

Massimo u Slavonskom Brodu i Osijeku

3

POČEO JE GROSSMANOV FESTIVAL

Novi festival SF-a, fantasyja i stripa u drevnom dvorcu u Ormožu