Osijek
PUKNULA CIJEV

Poplavljena Jägerova
Objavljeno 10. srpnja, 2019.
Osim obilne kiše koja je padala u noći s ponedjeljka na utorak, dio Ulice Lorenza Jägera, onaj između Ulice Hrvatske Republike i Školske ulice, jučer je natopila i voda iz puknute vodovodne cijevi, zbog čega je veći broj stanovnika tog dijela Osijeka u prijepodnevnim satima ostao bez opskrbe vodom.

Popravak je srećom potrajao samo nekoliko sati, a iz tvrtke Vodovod stižu informacije kako se nije dogodilo ništa dramatično, u pitanju je puknuće cjevovoda, situacija koja, kažu, ne predstavlja "ništa specijalno i događa se gotovo redovito, na dnevnoj bazi."

- Cjevovod smo sanirali do 12 sati, tako da su građani bili bez vode samo nekoliko sati. U pitanju je redovan postupak održavanja i ovakve su situacije uobičajene, događaju se na dnevnoj bazi, samo što je ovaj put riječ o središtu grada i, nažalost, malo veći broj građana ostao je bez vode - rekao nam je Franjo Dako, voditelj Radne jedinice Vodoopskrbna mreža.

Puknuće se dogodilo u najnezgodnijem trenutku, u vrijeme kada građani idu na posao, a o razmjerima ove nezgode svjedoče fotografije našeg fotoreportera Gojka Mitića na kojima se vidi kako je parkiralište ispred Filozofskog fakulteta poprilično natopljeno vodom, kao i cesta u tom dijelu ulice. I. Alilović
Možda ste propustili...

PROJEKT ERASMUS U STROJARSKOJ ŠKOLI

Uspješno okončan “Math&Motivation”

OSIJEK VODEĆI U BROJU KORISNIKA I ISPLATAMA

Rekorderi u samozapošljavanju!

ŠETALIŠTE PETRA PRERADOVIĆA

Radovi će trajati dva mjeseca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TANDEM-BICIKLOM NA HODOČAŠĆU OD OSIJEKA DO MEĐUGORJA

Dvojica prijatelja na putu od 1100 kilometara, jedan koji vidi i drugi koji vjeruje

2

ČLANOVI OSJEČKOG HDZ-A ISPRED DJEČJEG VRTIĆA POTOČNICA:

Energetska obnova osječkih vrtića kasni, početak radova tek u rujnu je neprihvatljiv!

3

ANALIZA KUPALIŠNIH VODA

Dravska kupališta sigurna za kupače

oglas