Mozaik
NAKON 25. ROĐENDANA, 2019. SU PROGLASILI GODINOM ZA SVOJA NOVA IZDANJA

Grupa Nola ima novi spot za pjesmu “Kišobran”
Objavljeno 8. srpnja, 2019.

Prošla godina bila je za grupu Nola u znaku obilježavanja 25 godina njihove karijere, a 2019. proglasili su godinom za nova izdanja. Nakon singla “Imam tebe”, koji su objavili u siječnju, sada dolazi nova pjesma, prigodnog naziva “Kišobran”.

- Nova pjesma je nova priča o životu iz života. Kišobran je tu jedan simbol, priča govori o tome koliko je dobro imati nekoga s kim možete zajedno koračati kroz život, stisnuti se ispod kišobrana, kad vas nešto zapljusne sa strane. Je li to auto ili je to loš događaj ili loši ljudi, otresete se, osušite se i nastavite koračati zajedno. Ponekad ćete možda pasti, možda će i vaš partner pasti, ali bitno je da si pružite ruku i nastavite i usput ono što život nudi, uzmete to, iskoristite za dobro svoje, ali i za dobro drugih - rekla je Gabi, pjevačica Nole koja, uz supruga Marijana Jelenića, potpisuje tekst nove pjesme.

Za pjesmu je snimljen spot u režiji Katarine Radetić, a koji kontrira imenu kišobran i prikazuje jedan divan ljetni dan.- “Kišobran” je pjesma koja govori o potrebi za slobodom i ljepoti života: svijet je velik, život je kratak, uzmi sve što ti pruža. Personifikacija te poruke svakako je obitelj Cvijanović-Rossi. Njihov nomadski život s bazom u Puli, na nekoliko mjeseci godišnje vodi ih u najdalje zakutke svijeta. Manuela pleše na svili, a njezin je suprug Cile one - man band. Hodaju na štulama, žongliraju, plešu s vatrom i drže cirkuske radionice. Njihovo dvoje djece krenulo je njihovim stopama. Kao podrška u spotu pojavljuje se Asja Burba i Lara Živolić, pulska glumica. To da su svi akteri prijatelji u stvarnom životu, donijela je prirodnu kemiju pred kameru te je i samo snimanje, baš u duhu pjesme, bilo jedna velika zabava - kaže Radetić. T.K.

Možda ste propustili...

POČINJE NA DAN PROMOCIJE ALBUMA

Dokumentarac o Kojotima snima se od 25. listopada

IRSKA BANKA SLAVI ROĐENDAN FRONTMANA GRUPE THIN LIZZY

Kovanica u čast Phila Lynotta

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRANKŠVESTER SNIMILI SPOT I IDU NA IRSKU TURNEJU

Moramo ozbiljno zapeti jer se skupi nakit neće kupiti sam!

2

SJAJNA MLADA PJEVAČICA IZ VALPOVA

Beta Sudar: Kad pjesma
takne ljude, znaš da sve
što radiš ima smisla

3

ZAGREB FASHION DESTINATION

Nove kolekcije mladih talenata uz eko poruku