TvObzor
LJETNI SPECIJAL: NAJAVE NOVIH SERIJA NA PET AMERIČKIH KOMERCIJALNIH TELEVIZIJA 2.

Tri komedije i dvije drame najveći aduti CBS-a za TV jesen
Objavljeno 5. srpnja, 2019.

U prošlom broju TV Obzora donijeli smo prvi dio ljetnog specijala rubrike TV u svijetu u kojemu najavljujemo nove serije u nadolazećoj televizijskoj sezoni (2019./2020.) na pet američkih komercijalnih televizija: ABC, CBS, FOX, NBC i The CW. Pet novih originalnih serija debitirat će ove jeseni na CBS-u – komedije ‘’Bob Hearts Abishola’’, ‘’Carol’s Second Act’’ i ‘’The Unicorn’’, te drame ‘’Evil’’ i ‘’All Rise’’. Serije koje će debitirati poslije tijekom sezone su drame ‘’FBI: Most Wanted’’ i ‘’Tommy’’ te komedija ‘’Broke’’.

BOB HEARTS ABISHOLA
Od nagrađivanog autora, izvršnog producenta i scenarista Chucka Lorrea, ‘’Bob Hearts Abishola’’ ljubavna je priča o sredovječnom biznismenu iz Detroita koji se neočekivano zaljubljuje u svoju medicinsku sestru, imigranticu iz Nigerije, dok se oporavlja od srčanog udara. Nezadovoljan početnim nedostatkom zainteresiranosti Abishole i velikom razlikom u njihovu podrijetlu, Bob je odlučan osvojiti Abisholino srce, u ovom komičnom ispitivanju života imigranata u Americi.

CAROL’S SECOND ACT
Dobitnica nagrade Emmy, Patricia Heaton, glumi u novoj komediji o ženi koja se upušta u jedinstven drugi čin nakon što je odgojila djecu, razvela se i povukla se s mjesta nastavnice, slijedeći svoj san da postane liječnica. U pedesetoj, Carol je medicinska pripravnica i mora potonuti ili plivati s kolegama koji su dvostruko mlađi od nje. Njezin entuzijazam, perspektiva i godine učinit će njezin drugi čin velikim uspjehom.

THE UNICORN
‘’Jednorog’’ je komedija o povezanoj skupini najboljih prijatelja koja pomaže Wadeu prigrliti svoju novu svakodnevicu nakon smrti žene prije godinu dana. Kao ponekad loše raspoložen, ali uvijek posvećen samohrani roditelj svojim dvjema kćerima adolescenticama, Wade ponovo poduzima veliki korak kad su spojevi u pitanju. Na njegovo opće čuđenje postaje vruća roba među ženama, a njegovi prijatelji objašnjavaju da je savršen samac – ‘jednorog’: zaposlen, privlačan i dokazano uspješan. Dok kćeri i prijatelji navijaju za njega i čuvaju mu leđa nadajući se da će ponovo naći sreću, Wade i njegovo zacijeljeno srce spremni su za novi život i novu ljubav.

EVIL
Psihološka misterija koja ispituje podrijetlo zla uz granicu između znanosti i religije. Serija se fokusira na skeptičnu psihologinju koja se pridružuje svećeniku i stolaru dok istražuju neobjašnjive tajne Crkve, uključujući pretpostavljena čuda, demonska opsjednuća i progone. Njihov je zadatak procijeniti postoji li logično objašnjenje ili je uistinu nešto natprirodno na djelu.

ALL RISE
Pravna drama smještena u sudnici prati kaotične i ponekad apsurdne živote sudaca, tužitelja i javnih branitelja dok rade s izvršiteljima, službenicima i policajcima kako bi istjerali pravdu za ljude u Los Angelesu usred pogrešnog pravnog procesa. Među njima je i novoimenovana sutkinja Lola Carmichael, visoko cijenjena i impresivna zamjenica okružnog tužitelja koja ne namjerava sjediti na klupi u svojoj novoj ulozi, nego pomiče granice i demantira očekivanja o tome kakav sudac može biti.

Pripremio: Adrian ANDREJEK