TvObzor
JUMANJI: IDUĆA RAZINA

Legendarna ekipa vraća se u igru
Objavljeno 5. srpnja, 2019.

Sve što ste znali o najpoznatijoj igri na svijetu promijenit će se jer ove nas godine Jumanji vodi na sljedeću razinu! Držite se čvrsto jer ovaj put Jumanji ne oprašta. Neko je vrijeme prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. S obzirom na to da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci jedva su čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. No jesu li u tome uspjeli? Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drukčiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli su put svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovaj put biti tako?

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa, a od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera, koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu. S najposebnijom igrom na svijetu prvi smo se put susreli davne 1995. g. kada je nezaboravni Robin Williams izašao iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i “neživotinjama”. Pretprošle godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavali s glavnim negativcima i izvlačili živu glavu. Jumanji: Iduća razina izravan je nastavak ova dva filma, ali i potpuni preokret svega onoga što smo znali o igri.

Film Jumanji: Dobrodošli u džunglu 2017. godine poharao je kinoblagajne te ga je samo u Hrvatskoj pogledalo 100.000 gledatelja. Najnoviji nastavak vodi nas na iduću razinu zabave i avanture. Avanturistički hit Jumanji: Iduća razina u domaća kina stiže ovog prosinca.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

DOMA TV: ČETVRTA SEZONA REALITY SERIJE "PREBRZI VOZAČI"

Najgora izdanja ekscentričnih i neodgovornih vozača

BRUTALIST - DEBITANTSKI ALBUM BENDA THE SIIDS

Glazbene poslastice na tragu svjetskih indie uspješnica