Sport
NK BELIŠĆE

Luka Agatić veliko pojačanje za sljedeću sezonu
Objavljeno 26. lipnja, 2019.
Nakon vrlo dobro odrađene sezone gdje su u Trećoj HNL "istok" osvojili četvrto mjesto, a pri tome su osvojili i Županijski kup, uz neizostavno i možda najvažnije za klupsku budućnost, afirmirali su kroz prvenstvo i nekoliko mladih igrača, seniorska momčad NK Belišća od početka ovoga mjeseca nalazi se na zasluženom odmoru. Uprava kluba, tj. predsjednik Ivan Jurković i tajnik Darko Novoselnik, već razgovaraju s igračima koji bi trebali pojačati momčad na mjestima za koje je trener Davor Rupnik rekao da treba osvježiti kvalitetnim pojačanjima, a premda je do prvenstva ostalo još dosta vremena već su riješili i prve poslove. Tako su Jurković i Novoselnik uspješno odradili razgovore s Lukom Agatićem s kojim su već potpisali i ugovor. Agatić je inače bio najbolji strijelac protekle trećeligaške sezone, a u momčadi Čepina bio je ponajbolji igrač momčadi koja je protekle sezone okončala na trećem mjestu.

- Ja sam pravo dijete Čepina i NK Čepin, jer sam sve kategorije (pioniri, kadeti, juniori, seniori) igrao u tom klubu. Hvala upravi i suigračima za sve dobro i manje dobro što smo prošli zajedno i što su mi poželjeli sreću u novom klubu. Nakon odigrane sezone na posljednjem okupljanju rastali smo se kao pravi prijatelji - rekao je 26-godišnji Luka Agatić, a o novom klubu dodao je:

- Sretan sam što sam došao u Belišće, klub duge i bogate sportske povijesti koji slavi sto godina postojanja. Dobrim igrama i golovima želim opravdati očekivanja koja su stavljena pred mene. Volim igrati na poziciji klasične devetke, međutim, nemam pravo birati i igrat ću gdje trener Rupnik ocijeni da najviše mogu pružiti. Zajedno smo proveli jedno vrijeme u BSK iz Bijelog Brda i točno zna moje mogućnosti. Želja mi je da me zaobiđu ozljede i da zajedno rastem sa suigračima i klubom u ostvarivanju ambicija koje su zacrtane za novu sezonu, a to je jedno od prva tri mjesta na tablici - zaključio je Luka Agatić. Z.Kaptalan
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana