Regija
NAŠIČKA BOLNICA DIŽE KVALITETU USLUGE

Klapan: Pacijenti koji gravitiraju Našicama ne moraju ići u specijalizirane ustanove
Objavljeno 26. lipnja, 2019.

Vezani članci

PORTRET DOKTORA BOŽIDARA LOLIĆA

Počast legendarnom našičkom liječniku na Odjelu kirurgije

NAŠICE - U Općoj županijskoj bolnici Našice predstavljeni su novi specijalisti i uži specijalisti bolnice. Tako je doktorica Gordana Škorić, specijalistica otorinolaringologije, stekla zvanje uže specijalistice iz područja audiologije, doktorica Sanja Dubovina stekla je zvanje uže specijalistice iz intenzivne medicine, doktorica Kristina Bračun-Crnković zvanje uže specijalistice iz fetalne medicine i opstetricije – perinatologije. Doktorica Marina Hlavati, kao jedina specijalistica neurologinja, stekla je zvanje uže specijalistice iz područja epileptologije, a doktor Denis Klapan stekao je zvanje užeg specijalista s područja onkološke kirurgije. Jedina specijalizacija odnosi se na doktoricu Marinu Kuncinam-Đuroković, koja je nedavno počela rad na Odjelu psihijatrije.

- Ovo je još jedan značajan dan za našičku bolnicu u proteklih nekoliko mjeseci. Potpisani su ugovori o radu sa šestero naših liječnika, od kojih je nazočno četvero, a dvoje je na zasluženom godišnjem odmoru. Radi se o pet novih užih specijalizacija i jednoj specijalizaciji. Čestitam im svima na trudu i želji za napredovanjem. Bolnica, uz sva ostala ulaganja u prostor, medicinsku i nemedicinsku opremu, ulaže i u ono što je najbitnije i podržava daljnji razvoj i napredak kadrova - rekao je ravnatelj Hrvoje Šimić te najavio raspisivanje natječaja za nove specijalizacije u rujnu.

U ime novih subspecijalista napredovanje u zvanju, koje ujedno znači i bolju kvalitetu medicinske usluge, komentirao je doktor Klapan.

- Ove specijalizacije pohvalne su i za samu kvalitetu bolnice i mislim da će time usluga biti još i veća samim time što su kolege uspijele dobiti, uz svoj požrtvovan rad, takav naziv. Dakako, ovim se daje i jedan plus samom radu s pacijentima jer pacijenti koji nama gravitiraju ne moraju ići u specijalizirane ustanove. Drago mi je da je čitava bolnica prihvatila takav način edukacije te da smo ovim nazivima donekle, u punom sastavu, ravnopravni s velikim bolnicama - rekao je doktor Denis Klapan. I. Ćosić
Možda ste propustili...

U OBITELJSKOM CENTRU ĐAKOVAČKO-OSJEČKE NADBISKUPIJE

Otvaranje je Vrta arkanđela Rafaela

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

Najčitanije iz rubrike