Osijek
VEDRAN NOVOKMET NA ČELU STRANKE DESNO

Od Grada traže strategiju borbe protiv komaraca
Objavljeno 24. lipnja, 2019.
Vedran Novokmet ponovo je odabran za predsjednika stranke DESNO za grad Osijek na zboru podružnice te stranke. Novokmet je istaknuo da će stranka aktivno sudjelovati u predsjedničkim te parlamentarnim izborima.

Čelnici stranke DESNO dotaknuli su se i aktualne problematike u gradu.

- Situacija nije sjajna zbog izostanka gradonačelnika, kojemu ovim putem želimo sve najbolje, ali svjedoci smo da se gradska uprava sad ne snalazi, a najbolji primjer za to su komarci. Nekoliko tjedana pokušavaju se opravdati da nisu krivi za alarmantno stanje, a zapravo ova gradska uprava nema strategiju u borbi protiv komaraca - poručio je Novokmet, pozdravljajući odluku aviotretiranja komaraca, a što je prije predstavio župan Ivan Anušić. Grad Osijek, dodao je Novokmet, mora imati jasnu strategiju borbe protiv komaraca i ubuduće. Naposljetku, iskoristili su priliku pozvati gradsku upravu da se uključi u probleme nastale oko najavljenog gostovanja hrvatske reprezentacije na Poljudu u utakmici sa Mađarskom.

- Podnosimo inicijativu gradskoj upravi i Gradskom vijeću da žurno kontaktiraju Hrvatski nogometni savez i da Osijek bude domaćin utakmice protiv naše i reprezentacije Mađarske - zaključio je Novokmet. Ma. M.
Možda ste propustili...

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

Najčitanije iz rubrike