Regija
POHVALJENI NAJBOLJI UČENICI

Ena, Noa, Aneta i Doris slatinski su najučenici
Objavljeno 21. lipnja, 2019.

SLATINA - Svi ponajbolji učenici slatinskih osnovnih i srednjih škola okupili su se na svečanosti na kojoj su im uručene pohvalnice Grada Slatine za postignute izvrsne rezultate, izniman trud i požrtvovnost u radu tijekom 2018./2019. školske godine.


Najučenicima svih razrednih odjela osnovnih škola, a najboljim učenicima škola i nagradu od tisuću kuna, uručio je zamjenik gradonačelnika Bojan Plantak. On je svima čestitao na postignutim uspjesima i zahvalio ravnateljima i djelatnicima škole, a osobito učenicima i njihovim roditeljima, na zalaganju i vrijednom radu tijekom školske godine. Pohvalnice i nagrade najboljim učenicima srednjih škola uručila je zamjenica gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić, koja je također uputila riječi čestitke i zahvale za postignute rezultate. Pohvale su dobili i učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima.


Nakon što su 133 učenika dobili pohvalnice i nagrade, uime svih škola čestitke nagrađenim učenicima te zahvalu njihovim učiteljima i mentorima, kao i Gradu Slatini za redovito praćenje njihova rada, uputili su ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Božica Majhen i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Mladen Graovac. 

 
Najučenica Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina je Ena Knežević, učenica 8.a razreda, najbolja učenica Glazbene škole Milka Kelemena Slatina je također Ena Knežević, učenica 6. razreda saksofona, a najbolji učenik Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina je Noa Fazekaš, učenik 8.b razreda, koji je ujedno proglašen i najboljim učenikom osnovnoškolskog obrazovanja Virovitičko-podravske županije.


Najbolja učenica Srednje škole Marka Marulića Slatina je Aneta Suhi, učenica 4. razreda opće gimnazije, a najbolja učenica Industrijsko-obrtničke škole Slatina je Doris Repinac, učenica 3. razreda zanimanja prodavač.

Petar Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike