Tehno
CS:GO I DOTA2

Poznati pobjednici treće sezone
Objavljeno 21. lipnja, 2019.
Na svaki kvalifikacijski kup za treću sezonu CS:GO u A1 Adria League prijavilo se 30-ak ekipa. Najboljih osam osiguralo je mjesto u doigravanju. Ekipa uNiQUE, koja je na nedavnom CSadria Clan Championshipu powered by A1 prošla kroz online fazu natjecanja neporažena, ponovo je pokazala da se radi o sjajnoj ekipi. Najveći otpor pružio im je regionalni miks igrača pod imenom theOverPowered, koji ih je pošteno namučio u finalu, zbog čega su gledatelji mogli uživati u sve tri mape. Ekipe uNiQUE i theOverPowered gledat ćemo i iduće sezone u A1 Adria League.

Prije početka doigravanja u CS:GO, A1 Adria League i ESL SEC predstavili su novo natjecanje za najbolje ekipe iz šire regije. Radi se o Pre-Climber Cupu, iz kojeg će pobjednik napredovati u Climber Cup i boriti se za priliku natjecanja u MNTDEW League. Time su ESL SEC i A1 Adria League postali dio većeg esport ekosustava te je regionalnim timova otvoren put do samog vrha svjetskog esporta i ESL Pro League. U Pre-Climber Cupu će se natjecati tri najbolje ekipe iz devete sezone ESL SEC-a te pobjednik 3. sezone A1 Adria League. Igrat će se double-elimination sistem, a pobjednik će u Climber Cupu predstavljati regiju i boriti se protiv ostalih najboljih timova iz europskih nacionalnih i regionalnih liga za jedno od četiri mjesta koja vode u MNTDEW League. Hrvatski Tim123 od početka je bio favorit, ali u doigravanju ga je porazila srpska ekipa The Last Jedis, najveće iznenađenje turnira. Tim123 ipak se uspio vratiti kroz donji dio natjecanja te je u revanšu u finalu osigurao pobjedu.

Kvalifikacije za Clash Royale završile su i osam igrača će se natjecati u doigravanju u subotu, 22. lipnja. Natjecanje možete pratiti od 17h na službenim kanalima lige: YouTube, Twitch.tv i Facebook. M.R.
Hrvatski Tim123 od početka je bio favorit, ali u doigravanju ga je porazila srpska ekipa The Last Jedis
Možda ste propustili...

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike