Zdravlje
ISTRAŽILI SMO TRŽIŠTE I OVO JE TRENUTAČNO NAJUČINKOVITIJA METODA

Slavonci – ovo će vas spasiti od silnih uboda komaraca!
Objavljeno 19. lipnja, 2019.

Kao što su svi hrvatski mediji izvijestili prije par dana, područje Slavonije, pa i drugi dijelovi Hrvatske  pod najezdom su komaraca. Budući da je stanje zaista neizdrživo provjerili smo kako se možemo sami spasiti od uboda komaraca a da ne izgubimo živce zbog svrbeža i crvenila po cijelome tijelu.

 

 

U hrvatskoj internet-trgovini Loco Shark prodaje se fantastičan proizvod Loco Bite Help koji brzo i učinkovito uklanja svrbež nakon uboda komaraca. Proizvod je poznat po cijelome svijetu, pobjednik je svjetskog natjecanja CES Innovation Awards 2018, a sad je napokon već par dana dostupan i u Hrvatskoj!


Već ste sigurno otkrili da postojeći repelenti protiv komaraca te različite kreme, masti, sprejevi, narukvice i flasteri nisu pouzdani u borbi protiv današnjih komaraca. Komarci su postali otporni, oni nas i dalje grizu, a nas još uvijek sve svrbi, bez obzira na to koliko kemikalija stavili na sebe.

 

 

Loco Bite Help samo naslonite na zahvaćeno područje (ubod komarca), pritisnete gumb i svrbež će nestati nakon nekoliko sekundi! Loco Bite Help takav rezultat ostvaruje kombinacijom toplinskog djelovanja i vibracija, što povećava cirkulaciju i lokalizirani protok krvi te razgrađuje histamine. A Vama će u roku od 10 do 45 sekundi potpuno ukloniti svrbež na tijelu, a ubod komarca potpuno će nestati u 1 danu. Djeluje bez ikakvih kemikalija i zato je potpuno siguran za upotrebu.

 



I još jedna dobra vijest za kraj – na stranici proizvođača proizvod košta 300 kn, a trgovina Loco Shark u ovom trenutku ima akciju za samo 229 kn i besplatnu poštarinu za cijelu Hrvatsku te dostavu u roku od 1 do 3 radna dana (KLIKNITE OVDJE)!


229 kn za potpuno uklanjanje svraba i uboda komaraca?! Naručujemo odmah!

Narudžbe na linku.
Više informacija i narudžbe na hrvatskom telefonskom broju : 099 425 7254.

(PROMO)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike