Sport
EURO (U-21)

Austrija preko Srbije osvojila Trst
Objavljeno 17. lipnja, 2019.
Pobjedama Poljske i Italije u skupini A počelo je U21 Europsko prvenstvo koje se održava u Italiji i San Marinu. Ako je suditi prema ovim utakmicama, čekaju nas vrlo uzbudljivi i efikasni dvoboji u kojima neće nedostajati preokreta.

Poljaci su u Reggio Emiliji s 3:2 svladali Belgiju koja je povela golom Iseke (16). No, uslijedila su tri uzastopna pogotka Poljske, strijelci su bili Žurkowski (26), Bielik (52) i Szymanski (79), da bi konačni rezultat postavio Cools (84).

I Italija je za 3:1 slavlje i startna tri boda trebala preokret protiv Španjolske koja je povela već u 9. minuti lijepim pogotkom Ceballosa. Do odmora je nakon soloakcije izjednačio Chiesa (36) koji je u 64. minuti postigao i svoj drugi pogodak, a za konačni je rezultat u 82. minuti iz kaznenog udarca zabio Pellegrini, nakon što je VAR potvrdio prekršaj Solera nad njim.

- Španjolska je pokazala da je sjajna momčad i dominirala je prvih pola sata utakmice. No, svi smo bili spremni žrtvovati se za momčad, što nam je najveća snaga. Ovo nam je bilo poput finala, ali već nas za nekoliko dana čeka novo - izjavio je dvostruki strijelac Chiesa.

Jučer je u Trstu odigran i prvi susret B skupine. Austrija je svladala Srbiju s 2:0. Strijelci za Austriju bili su Wolf u 37. i Horvath u 78. minuti. U istoj skupini sinoć su se sastali Njemačka i Danska. G. R.
Možda ste propustili...

NOVA TRI BODA NA KONTU LIDERA

Zrinski nije zabio pogodak, ali je pobijedio

SLAVONSKI OBRAČUN PRIPAO LIDERU

Dogan pogodio za ostanak bodova u Gradskom vrtu

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

Najčitanije iz rubrike