Osijek
RADOVI NA VODOVODU I KANALIZACIJI

Zbog rekonstrukcije dio Gundulićeve zatvoren do prosinca
Objavljeno 18. lipnja, 2019.
Zbog rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže, Gundulićeva ulica od jučer je zatvorena za sav promet od križanja s Kanižlićevom do križanja s Rokovom ulicom.

Tako će biti sve do kraja godine, za kada je predviđen završetak radova koji će se odvijati u dvjema fazama. Prva, započeta jučer, trajat će tri mjeseca, a obuhvaća prostor od Rokove do Ličke ulice. Do završetka radova sav će se promet odvijati obilaznim putevima, odnosno sjeverno Ulicom Andrije Hebranga, a južno ulicama Izidora Kršnjavoga, Poljskim putem i Sljemenskom ulicom.

"Predmet je zahvata izrada dijela nove kanalizacije i rekonstrukcija postojeće kanalizacije te, isto tako, i rekonstrukcija postojećeg vodovoda, odnosno gradnja dijela nove trase vodovoda, jer sada vodovod prolazi samo neparnom, južnom stranom ulice”, rekao nam je uoči početka radova Josip Korajac, dipl. ing. građ. iz tvrtke Gravia koja je izvođač radova čija je vrijednost 10,25 milijuna kuna s PDV-om, a investitor tvrtka Vodovod-Osijek.

Prilikom jučerašnjeg obilaska imali smo priliku vidjeti i nova autobusna stajališta. Umjesto u Gundulićevoj, ona će idućih šest mjeseci biti u Hebrangovoj ulici (kod križanja s Rokovom), za liniju VIJENAC PETROVE GORE (KANIŽLIĆEVA) – JUG II – VIJENAC PETROVE GORE, odnosno Ulici Izidora Kršnjavoga (kod Dječjeg vrtića Potočnica) za linije VIJENAC PETROVE GORE – JUG II – VIJENAC PETROVE GORE i JOSIPOVAC - BIJELO BRDO - JOSIPOVAC. I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike