Sport
MLADI VATRENI U NEDJELJU ODLAZE NA EURO

Važno je otvoriti turnir pobjedom
Objavljeno 15. lipnja, 2019.
Mlada hrvatska U-21 nogometna reprezentacija odrađuje posljednje treninge u Hrvatskoj, a nedjelju kreće prema San Marinu, gdje će odigrati prvi krug Europskog prvenstva, utakmice u skupini s Rumunjskom, Francuskom i Engleskom. Mladi Vatreni euromsotru otvaraju u utorak susretom s Rumunjima. Skupina je teška, ali ambicije Hrvatske dosta velike.

- Samim tim što smo se plasirali, razmišljamo i o nekom plasmanu. Tu su zaista jake reprezentacije, ali cilj nam je ići uz utakmice u utakmicu i već protiv Rumunja pokušati nešto napraviti, ishod iz tog susreta sigurno će utjecati na nas tijekom ostatka turnira. Ako pobjedom otvorimo turnir, bit će nam puno lakše - najavio je izbornik naše U-21 reprezentacije Nenad Gračan.

Izbornik već danima naglašava da su mladim Vatrenim uzor i vodilja stariji Vatreni, koji su ljetos osvojili naslov viceprvaka svijeta.

- Naša snaga je u zajedništvu i homogonesti, o kvaliteti ne treba ni pričati, jer da je nemamo, ne bismo se plasirali. Problem, kao i uvijek kod nas Hrvata, može biti da postanemo euforični, moramo biti čvrsto na zemlji i koncentrirati se na ono što nas čeka iz utakmice u utakmicu, a ne odmah razmišljati o polufinalu ili plasmanu na Olimpijske igre. Najvažnije je da budemo kako treba, da nam stalna vodilja bude A reprezentacija i njihovi nastupi u Rusiji. Radovali smo se prošlog ljeta, nadam se da ćemo i ovog - dodao je Gračan. I. Li.
Možda ste propustili...

TEŽAK UDARAC ZA ŠKOTSKU

Ferguson neće moći na eurosmotru

DESCHAMPS IMA ŠIROK IZBOR ZA ZAMJENU

Kingsley Coman ni sam ne vjeruje u oporavak

Najčitanije iz rubrike