Mozaik
PREDSTAVLJENA ELFS SWIMWEAR KOLEKCIJA

Summer Pool Party uz upečatljive linije i boje
Objavljeno 15. lipnja, 2019.
Osvježenje uz bazen stizalo je u i obliku ljetnih koktela na bazi prosecca

Očaravajuća ljepota istarskog mondenog Kempinski Hotela Adriatic privukla je pozornost najuspješnijeg hrvatskog modnog brenda koji je u svojoj rođendanskoj godini odlučio prirediti još jedan tulum za pamćenje. Iako za dobre ljetne zabave uz sunce, koktele i prijatelje ne treba neki dodatni razlog, ELFSI su ovo ljetno druženje začinili predstavljanjem ženstvene swimwear kolekcije koja će se zasigurno naći u ormaru svake djevojke.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica svoj su prepoznatljivi potpis stavili na seksi te vrlo ženstvenu liniju monokromatskih kupaćih kostima, odvažnu liniju muških kupaćih gaća i ekskluzivnu kolekciju sunčanih naočala. Inspiraciju su ovaj put pronašli u upečatljivim bojama i linijama, uz koje će ovo ljeto, zalasci sunca i uživanje u morskim radostima biti još nezaboravnije. Glamurozni hotel s atraktivnijim bazenima, luksuznim vilama i privatnom plažom bio je idealna kulisa za predstavljanje kolekcije za plažu, a koje nisu propustili ni brojni prijatelji i gosti dizajnerskog dvojca. Borna Kotromanić, voditeljice Ecija Ivušić, Dora Jagodić, glazbenica Zsa Zsa te modeli Lorena Kovač, Vedrana Linardić i Luna Valas, bivša miss Hrvatske Lana Gržetić, prvak baleta Zagrebačkog HNK Tomislav Petranović, vizažistica Iva Berišić, glumac Marko Braić, fitness treneri Marko Lončar, Drago Pezić, Monika i Sandi Imerović, Lav Stipić, Alen Macinić te brojni drugi među prvima su isprobali novu swimwear liniju i uživali uz koktele i zaraznu glazbu DJ Nikole z Kukurinia i saksofonista Fedje Littlela.

Kempinski hotel Adriatic smješten je na obali Jadranskog mora, u Istri, u neposrednoj blizini grada Umaga. Ovo ekskluzivno odmorište s luksuzno opremljenim smještajnim jedinicama spoj je modernog i klasičnog dizajna nadahnutog Mediteranom te vrhunski opremljene SPA usluge, koji u ovoj kombinaciji čini neponovljivo iskustvo, savršeno za spajanje poslovnog boravka i užitka. U sklopu hotelskog kompleksa se nalazi Golf Club Adriatic, prvo istarsko igralište za golf s 18 rupa.

Kako bi gosti koji su stigli na još jedno ELFS druženje mogli neometano i opušteno uživati, pobrinuli su se vjerni partneri ovog modnog dvojca. Dolaskom ljeta i visokih temperatura, važno je da koža bude zaštićena, a to je osigurao La Roche Posay, koji je globalno priznat i odabran od strane struke. Namijenjen je svima koji žele zaštićenu i zdravu kožu, njegovanu dermatološki ispitanim kremama. Osvježenje uz atraktivni bazen stizalo je u i obliku ljetnih koktela na bazi svježeg aromatičnog talijanskog prosecca Bottege i tonika Thomas Henry. Ljubiteljima piva posluživao se Kozel, dok se Vitamin Well pobrinuo za dodatnu hidratizaciju tijela i kože njihovim osvježavajućim napitcima. J.Kn.
Originalni i zabavni
Originalni, zabavni i uvijek svoji - dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, koji stoje iza modnog brenda ELFS, već dugi niz godina djeluju na hrvatskoj modnoj sceni te su postali jedno od naših najprepoznatljivijih dizajnerskih imena.

“Prilikom stvaranja svakog pojedinog predmeta nosimo se idejom da mora biti funkcionalan, cjenovno čim prihvatljiviji, vrhunski izrađen od kvalitetnog materijala, dizajniran da može biti aktualan više sezona. Stvaranjem svake nove kolekcije trudimo se nadograditi našu priču na kojoj radimo već 15 godina, a to je odjeća za stvarne ljude.Kada smo kretali, nismo imali nikave velike planove ni ambicije, vodila nas je želja da se u životu možemo baviti nečime što nas veseli, upravo ta neizvjesnost nas je tjerala naprijed”, kažu.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike