Sport
TRI KORNERA PENAL

“Jugovci” opasno prijetili jednom od glavnih favorita
Objavljeno 14. lipnja, 2019.

Još jednu efikasnu večer doživjeli su gledatelji na 16. malonogometnom turniru Tri kornera penal. U šest utakmica postignuto je 39 pogodaka, a najbolji je bio, prema očekivanjima, posljednji dvoboj dana, koji su u seniorskoj konkurenciji odigrali jedan od glavnih favorita turnira Caffeteria Sjenjak Salasport i Jug II. "Jugovci" su opasno prijetili snažnom protivniku, ali na kraju su doživjeli nesretan poraz (3:2). Bila je to odlična utakmica, u kojoj je Sjenjak Salasport poveo pogotkom Kajfeša, ali su Pandžić i Zekić okrenuli rezultat na stranu Jug II i tko zna kako bi se sve završilo da Popović nije uspio izjednačiti u istoj minuti kada je Jug II došao u vodstvo. Na kraju je Caffeteria Sjenjak Salasport do nove pobjede došla zahvaljujući pogotku Dražena Ćavara minutu prije kraja susreta. Ostale utakmice ni približno nisu bile uzbudljive. HDZ mladež pobijedila je Pizzeriju Lipov hlad (3:1), Saponia se poigrala sa ZVG-om (7:2), a Lukenda transporti također su lako došli do bodova u sudaru s Golden kebab Višnjevcem (5:1).

Neizvjenost nisu ponudila ni dva veteranska susreta. Instos je pobijedio Staru Mošu (4:2) u utakmici u kojoj je imao apsolutnu kontrolu događaja na terenu od prve do posljednje minute, a Caffe 5 Graviju očito je naljutio startni poraz od Limunčića, pa je ceh platila momčad Pokemoni, koju je "petica" s terena ispratila s osam pogodaka u mreži (8:1). Turnir sad već polako ulazi u fazu u kojoj će početi rasplet razigravanja po skupinama, pa se u sljedećim danima mogu očekivati zanimljive utakmice u obje konkurencije, a od sljedećeg tjedna u natjecanje će se uključiti i mlađe kategorije. D. Keler
REZULTATI
VETERANI

Stara Moša - Instos 2:4

Pokemoni - Caffe 5 Gravia 1:8

SENIORI

Mladež HDZ - Pizzeria Lipov hlad 3:1

Saponia - ZVG 7:2

Golden kebab Višnjevac - Lukenda transporti 1:5

Caffeteria Sjenjak Salasport - Jug II 3:2
VETERANI

STARA MOŠA       2 (0)

INSTOS       4 (2)

Igralište SD Olimpija. Suci: Ivan Škaro i Zlatan Mlinarić. Strijelci: 0:1 Grđan (4), 0:2 I.Mihaljević (11), 1:2 Janić (19), 1:3 M.Mihaljević (23), 1:4 Novotni (25), 2:4 Žarak (30)

STARA MOŠA: Terzić, Orkić, Lijić, Bubalo, Podviz, Nad, Žarak, Janić

INSTOS: Bilandžić, Knežević, I.Mihaljević, Zečević, Grđan, M.Mihaljević, Boduljak, Šundalić

SENIORI

C. SJENJAK SALAS.       3 (1)

JUG II       2 (1)

Igralište SD Olimpija. Suci: Ivan Škaro i Zlatan Mlinarić. Strijelci: 1:0 Kajfeš (8), 1:1 Pandžić (12), 1:2 Zekić (23), 2:2 Popović (23), 3:2 Ćavar (29)

CAFFETERIA SJENJAK SALASPORT: Ilinčić, Dakić, Horvat, Ćavar, Kajfeš, Popović, Purgar, Tomić

JUG II: Vučemilović-Grgić, Almaši, Galić, Mihaljević, Pandžić, Mišković, Šimić, Petrušić, Grabić, Zekić, Jularić, Mlinarević
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
19.05: Donjogradska caffeteria - Projektni ured Energis, 19.40: Tempo - Dobro (seniori), 20.15: Auto Baranja Skripta - Samba, 20.50: Caffe 5 Gravia - Instos (veterani), 21,25: Caffe 5 Gravia - Mcaffe, 22: D.G.O.mali - D.G.O. (seniori)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike