TvObzor
ASHTON KUTCHER

Obiteljski problemi, ubojstvo bivše djevojke i burne ljubavne veze obilježili su njegov život
Objavljeno 14. lipnja, 2019.
Bijeg od stvarnosti pronašao je u lošim ljudima, razuzdanim noćnim izlascima, čak je bio i osuđen na tri godine uvjetne kazne i 180 sati društveno korisnog rada

U posljednje vrijeme sve se češće mogu pročitati natpisi u medijima kako se razvode Ashton Kutcher i Mila Kunis te da svoj brak, unatoč poteškoćama, održavaju isključivo zbog djece. No to je druga priča. Život slavnog glumca prije upoznavanja Mile nije ni nalik ovom danas. Obilježio ga je razvod roditelja, bolesni brat blizanac, ubojstvo bivše djevojke te mnogo toga drugog.

Bijeg od stvarnosti
Ashton Kutcher rođen je 7. veljače 1978., a rodio se pet minuta poslije svog brata blizanca. Za obitelj je bio veliko iznenađenje jer su za njega saznali gotovo pred sam porođaj. Bio je toliko sitan da su doktori pomislili kako neće preživjeti. No dogodio se preokret. Uskoro su roditelji primijetili kako se maleni Michael ne razvija jednakom brzinom kao Ashton, pa su mu doktori ubrzo dijagnosticirali celebralnu paralizu.

Blizanci su odrasli u obitelji koja nije imala novca za razmetanje, ali su im omogućili školovanje. Nedostatak novca i bolesno dijete bili su uzrok čestih svađa roditelja Larryja i Diane, pa su se na kraju i razveli kad je dječacima bilo 16 godina. Nakon razvoda roditelja Michael je morao na hitnu transplantaciju srca jer je bilo oštećeno kao posljedica virusa. Sve je to imalo negativan učinak na Ashtonovo odrastanje. Bijeg od stvarnosti pronašao je u lošim ljudima, razuzdanim noćnim izlascima, čak je bio i osuđen na tri godine uvjetne kazne i 180 sati društveno korisnog rada.

Pribrao se tek u trenutku kad je shvatio kako bi mogao ostati bez brata uz kojeg je jako vezan. Kako bi mu pomogao, odlučio je upisati fakultet i studirati biokemijski inženjering. Da bi otplatio studij, radio je sve i svašta, ali iako je prikupio novac, interes za studiranjem brzo je izgubio.

Emotivni govor
Dogodio mu se potpuni preokret kad je u jednom baru sreo lovca na talente koji mu je predložio da se prijavi na izbor za Novo lice lowe, što je i učinio. Odnio je pobjedu i nagrađen je putovanjem u New York, koje je bilo presudno za razvoj njegove karijere. Iako je ubrzo Ashton stekao svjetsku slavu, uvijek je ostao vezan uz brata, a njemu je zahvalio i kad je prije dvije godine primio nagradu. Emotivnim govorom sve je dirnuo.

– Rođen sam kao blizanac i od trenutka kad sam stigao na ovaj svijet morao sam ga dijeliti s nekim. Dijelio sam apsolutno sve što sam imao i nisam znao da postoji drukčiji način života od onog da je moj brat uvijek sa mnom. Moj brat rođen je s cerebralnom paralizom i naučio me je da ljudi nisu jednaki. Godinama sam se borio s tugom te sam se osjećao loše što nismo isti – kazao je Kutcher.

Članke u novinama redovito je punio i zbog svojih ljubavnih veza, a prva u nizu je January Jones, s kojom je bio tri godine. Nakon nje je bio u vezi s Ashley Ellerin, koja je nažalost brutalno ubijena. Potom je bio u vezi s danas također pokojnom glumicom Brittany Murphy, da bi na kraju završio u braku sa 16 godina starijom Demi Moore. Njihov brak trajao je samo šest godina, kad se pokazalo da joj Kutcher nije vjeran. Nakon razvoda potražio je nakratko utjehu u Rihanni, a onda je sreo ljubav svog života, Milu Kunis. Njih dvoje sada su u braku i ponosni su roditelji Wyatt Isabelle i Dimitrija.

Adrian ANDREJEK
Možda ste propustili...

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike