Regija
SKRB O NAJMLAĐIMA

Mladi su naša nada
Objavljeno 13. lipnja, 2019.
Sufinancira se i boravak djece u vrtiću i jaslicama s više od 1000 kuna mjesečno po svakom djetetu
Uz kupnju novih udžbenika, prošle godine, za sve osnovnoškolce u dvije gradske osnovne škole, Grad se ove godine odlučio financirati i kupnju radnih bilježnica.

- Ove godine želimo svim roditeljima uputiti podršku, s obzirom na to da je školovanje djece uistinu skupo, a potrebno je nabaviti puno toga. Mislim da ćemo ovom investicijom u vrijednosti od pola milijuna kuna dosta pomoći našim roditeljima koji, kao i mi, žele da djeca uspješno završe školu - rekao je gradonačelnik Josip Miletić. Nakon velikih mjera pronatalitetne politike, ovo je još jedan od načina olakšavanja odgoja djeteta odnosno brige za djecu, uz besplatan obrok u suradnji s Osječko-baranjskom županijom koji će se nastaviti i dalje za sve osnovnoškolce. Sufinancira se i boravak djece u vrtiću i jaslicama s više od 1000 kuna mjesečno po svakom djetetu. Ove mjere jedan su od preduvjeta za povećanje nataliteta koji bilježimo u Općoj županijskoj bolnici Našice. Grad prepoznaje trud svih učenika osnovnih i srednjih škola, pa je tradicionalno uoči Dana grada održan svečani prijem učenika s istaknutim rezultatima u ovoj školskoj godini. Njih više od 300 u srijedu je, uz osobne čestitke gradonačelnika, dobilo i prigodne poklone.

- Oni su naša dika i naš ponos i neka i dalje na ovakav način predstavljaju svoj grad - mladima je poručio gradonačelnik. I.Ć.
Više od 300 učenika s istaknutim uspjesima i odličnim rezultatima na državnim i međunarodnim natjecanjima
Možda ste propustili...

U OKVIRU SAJMA KNJIGA PREDSTAVLJENA KNJIGA O RODITELJSTVU

Dolazak djeteta u obitelj donosi promjene na koje mnogi roditelji nisu spremni

GOSPODARSKI VAŽNA PROMETNICA ZA VIROVITIČKO PODRUČJE

Kreće prva faza gradnje brze ceste od Virovitice prema Bjelovaru

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBILAZNICA NEĆE RIJEŠITI PROBLEME

Osječkom će i nadalje prolaziti više od 500 kamiona dnevno

2

NAPUNIO BAZEN I OSTAO ZATEČEN:

Voda u Gunji je zelena i neugodnog mirisa

3

78-GODIŠNJI MLADEN BARIŠIĆ

60 godina ide u istu “slastu”