Sport
IMPACT FIGHT NIGHT 2019.

Na borilačkoj noći u Našicama predstavili su se i slavonski natjecatelji
Objavljeno 12. lipnja, 2019.

Bio je to spektakl, a Slavonci su napokon mogli uživo pogledati pravi borilački spektakl. U organizaciji Kickboxing kluba Impact Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava održan je Impact Fight Night 2019.

U večeri borilačkih sportova snagu su odmjerili borci iz Hrvatske, ali i gosti iz cijele regije. U dobrom svjetlu predstavio se i klub domaćin, i to s tri borca. Među prvima je nastupio, u disciplini K1, Ratko Četojević i u neizvjesnoj borbi odlukom sudaca poražen je od Danijela Crnojevića iz Lipovljana. U ring je izašao i mladi Patrik Šimašek koji je nakon vrhunske izvedbe i knockouta u prvoj rundi pobijedio Belišćanina Nedeljka Kunu. Posljednji predstavnik našičkog kluba bio je talentirani Zvonimir Marić, koji je označen kao velika nada. On je u drugoj rundi, u borbi po MMA pravilima, prekidom i odlukom sudaca odnio pobjedu u borbi protiv Matea Matoša iz Lipovljana.

Borba večeri bila je ona između Makedonca Ristova Dimitrova i srpskog borca Marka Špirića. Dimitrov trenutno nastupa za UFC GIM OMAN, a Marko Špirić za KBS Tigrovi Žabanj. Bila je to zanimljiva, ali vrlo kratka borba i završena je u korist natjecatelja iz Makedonije, koji se na najbolji mogući način vratio u ring nakon gotovo dvogodišnje stanke od natjecanja. Iskusni Dimitrov nije dopuštao nikakvo iznenađenje te je nakon brzog rušenja protivnika na pod te prelaskom u full mount poziciju pravom kanonadom udaraca onesposobio suparnika i onda vrlo vještim potezom napravio polugu te prisilio Špirića na tapkanje.

U amaterskoj borbi Josip Samardžić iz KBK-a Hus Osijek odlukom sudaca pobijedio je Edija Tulu iz KBK-a Blitz Đakovo, a prema MMA pravilima Danijel Kokora iz Novog Sada slavio je protiv Darka Kneževića iz KBS-a Tigrovi Žabanj. Prema istim pravilima slavio je i Luka Sumić iz MMA-a Mursa Osijek koji je pobijedio prekidom u prvoj rundi Sinišu Kondića iz MMA-a Bezbednost Novi Sad. U kategoriji K1 Luka Jaman (KBK Blitz Đakovo) slavio je protiv Igora Subra iz Lipovljanskih munja u prvoj rundi.

Osim borbi, večer su obogatili članovi Nanbudo kluba Slavonija iz Okučana koji su prikazali atraktivne borilačke vještine, a u zabavnom dijelu nastupile su članice plesnog studija Shine i mlada našička pjevačica Andrea Granat. Pehare i nagrade najboljim borcima uručili su gradonačelnik grada Našica Josip Miletić, predstavnik NEXE Grupe Josip Ergović, vlasnica tvrtke Halle Mont Ančica Marić, viceprvak svijeta i europski prvak u kickboxu Ivan Barišić te Alen Borbaš.

Ivona Ćosić
U borbi večeri Makedonac Ristov Dimitrov je “isprebijao” Srbina Marka Špirića
Možda ste propustili...

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike