Sport
TRI KORNERA PENAL

Četvrti dan dogodila se i prva utakmica koja je završila bez pogodaka
Objavljeno 11. lipnja, 2019.
Četvrti dan 16. malonogometnog turnira Tri kornera penal bio je poseban po tome što je odigran prvi susret koji je završio bez pogodaka. Dogodilo se to u 25. utakmici zaredom, a put do suparničke mreže u međusobnom susretu nisu pronašle momčadi Mccaffe i Osječko. Inače, bila je to večer u kojoj su prevladavale tvrde i neizvjesne utakmice. U konkurenciji veterana Samba i Ameba 79 podijelile su bodove (1:1). Sve važno dogodilo se u prvom dijelu kada su Tomić i Francem na sličan način svladali suparničke vratare provukavši im loptu kroz noge. U drugoj veteranskoj utakmici Stara Moša se lako obračunala s Pokemonima (4:0). Seniorski program donio je jedan neodigrani susret u kojem je Kavana Exclusive zaradila tri boda bez ikakvog napora jer se momčad Caffe bar Tomislav nije pojavila na terenu. Velika borba vodila se u utakmicama Sygma caffe bar Lloret – Caffe bar Rupa i Mladi D.G.O. - Lovački rog. Sygma Lloret je do pobjede s 2:1 došla zahvaljujući preokretu u nastavku susreta nakon što je Caffe bar Rupa na odmor otišla s minimalnom ptrednošću. Mladi D.G.O. S 3:2, s tim da je susret prelomljem u početku drugog poluvremena kada je u dvije minute zabio dva pogotka i stekao prednost od 3:1. “Lovci” su do kraja susreta taj zaostatak uspjeli tek smanjiti. Najefikasnija momčad dana bila je Sigurnost, koja je Caffe 5 Graviji opalila “petardu” (5:1).

Za večerašnji program turnira moglo bi se reći kako “šlag dolazi na kraju” jer se u posljednjem susretu programa susreću Caffeteria Sjenjak Salasport i Jug II. D.Keler
REZULTATI
VETERANI

Samba - Ameba 79 1:1

Pokemoni - Stara Moša 0:4

SENIORI

Caffe bar Tomislav - Kavana Exclusive 0:3 (p.f.)

McCaffe - Osječko 0:0

Sygma caffe bar Lloret - Caffe bar Rupa 2:1

Caffe 5 Gravia - Sigurnost 1:5

Mali D.G.O. - Lovački rog 3:2
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
19.05: Mladež HDZ - Pizzeria Lipov hlad, 19.40: Saponia - ZVG (seniori), 20,15: Stara Moša - Instos, 20.50: Pokemoni - Caffe 5 Gravia (veterani), 21.25: Golden kebab Višnjevac - Lukenda transporti, 22: Caffeteria Sjenjak Salasport - Jug II (seniori)
VETERANI

SAMBA       1 (1)

AMEBA 79       1 (1)

Igralište SD Olimpija. Suci: Ivan Škaro i Zlatan Mlinarić. Strijelci: 0:1 Tomić (5) 1:1 Francem (8).

SAMBA: Pavlović, T.Vuletić, Janković, Zec, Apčag, Francem, Jandrok, Erak, Antolić, Maganić.

AMEBA 79: Keler, Tomić, K.Vuletić, Badovinac, Balaš, Roguljić, Jukić, Tomas.



SENIORI

MLADI D.G.O.       3 (1)

LOVAČKI ROG       2 (1)

Igralište SD Olimpija. Suci: Igor Schrempf i Zlatan Mlinarić. Strijelci: 1:0 Vilagoš (6), 1:1 L.Cickaj (16), 2:1 Vrdoljak (25), 3:1 Švarcer (26), 3:2 I. Cickaj (30-6m).

MLADI D.G.O.: Stipetić, Vrdoljak, Švarcer, Perić, Sadiki, Horvat, Vuković, Ilić, Vilagoš, Gajdoc.

LOVAČKI ROG: Keler, I.Cickaj, L.Cickaj, Lipovac, Nebes, Jakobović, Brajenović, Mužinić.
Možda ste propustili...

PLAY-IN NA NBA PARKETIMA

Sixersi na Knickse, Miami na popravni

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

DANI MAČEVANJA U GRADSKOM VRTU

Jako društvo, 400-tinjak nastupa i nova maskota

Najčitanije iz rubrike