Kultura

Kazališni festival na njemačkom jeziku
Objavljeno 11. lipnja, 2019.
Od 16. do 19. lipnja u Osijeku će biti održan tradicionalni 19. Međunarodni kazališni festival na njemačkom jeziku. Otvorenje festivala, kao i sve predstave, bit će održane u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

Svečano otvorenje planirano je za nedjelju, 16. lipnja, u 17 sati, nakon kojeg će biti održane prve predstave. U nedjelju će tako nastupiti učenici Gimnazije “Antuna Gustava Matoša” iz Đakova, osnovnih škola Retfala i svete Ane iz Osijeka te Druge gimnazije Osijek. U ponedjeljak, 17. lipnja, od 16.30 sati nastupit će učenici OŠ Vidovec, djeca iz Dječjeg vrtića Stribor iz Osijeka, gosti iz Rusije, učenici OŠ Petrijanec, gimnazijalci iz škole “Jovan Jovanović Zmaj” iz Novog Sada te gosti iz Rumunjske. Trećeg dana nastupit će domaćini iz Osijeka, učenici Srednje škole Ivanec, Kazališna grupa iz njemačkog grada Würzburga, učenici Gimnazije iz Zaječara te gosti iz Sombora, Mađarske i Rumunjske.

Festival je financiran iz sredstava Savjeta za nacionalne manjine RH, Veleposlanstva SR Njemačke te Grada Osijeka. D.Kć.
Možda ste propustili...

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

Najčitanije iz rubrike