Autoglas
POGODNOSTI IZ TVRTKE TOMIĆ & CO.

Novi BMW serije 3 uz 0 % kamate i servisni paket
Objavljeno 11. lipnja, 2019.

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu, BMW-a serije 3, sada je dostupna uz atraktivne uvjete financiranja u Tomić & Co. poslovnicama. Ovaj globalno poznati predstavnik sportskog zadovoljstva u vožnji - kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine - u posebnoj ponudi dolazi s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara.

- Odaberite financiranje koje najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima - poručuju iz Tomić & Co., poput trenutačno najpopularnijeg modela 50:50 uz fiksnu kamatu od 0 %. Treba napomenuti kako se 50 % vrijednosti vozila plaća odmah, a preostalih 50 % za godinu dana, i to uz 0 % kamate. U ponudi su još dvije opcije otplate: 1/3 uz fiksnu kamatnu stopu od 1,3 % te leasing uz mjesečne rate u trajanju od 36 do 72 mjeseca i sniženu promjenjivu kamatnu stopu od 2,9 %. "Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju.

Uvjerite se zašto najprodavaniji BMW svih vremena jamči vozačko zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji. Zahvaljujući inovativnim rješenjima nova BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo - po čemu je oduvijek bila lider klase", poručuju iz Tomić & Co. Svi zainteresirani više informacija o atraktivnim modelima financiranja mogu potražiti u Tomić & Co. prodajnim salonima u Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Splitu, Puli te odnedavno i u Zadru. Zainteresirani se mogu informirati i putem www.bmw.hr/3financiranje internet stranice.

Novi BMW serije 3 do 55 kilograma je lakši od svog prethodnika, uz 50 % kruću konstrukciju. Prepoznatljiv je prema proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama - kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina. Dinamika novog BMW-a serije 3 dodatno je poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane što rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.M.Bugarić

Milan Bugarić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana