Osijek
BESPLATNA RADIONICA VIDEO KLUBA ‘‘MURSA‘‘

Okušajte se u stop-trik tehnici!
Objavljeno 11. lipnja, 2019.
Video klub ‘‘Mursa‘‘ poziva sve zainteresirane učenike viših razreda osnovne škole, srednjoškolce i studente da im se pridruže na ‘‘See/Touch/Try‘‘ radionici stop-trik animacije, na kojoj će imati priliku okušati se u osmišljavanju i izradi animacije u stop-trik tehnici.


Radionica će se održavati od ponedjeljka, 17. lipnja, do srijede, 19. lipnja, u prostorima Video kluba ‘‘Mursa‘‘, Trg Jurja Križanića 1 (zgrada Doma tehnike). Radionica koja počinje u ponedjeljak u 17 sati za sve je sudionike besplatna. Broj je mjesta ograničen, a prijave su otvorene dok se ne popune raspoloživa mjesta. Za sve dodatne informacije i prijave posjetite facebook-stranicu Video kluba ‘‘Mursa‘‘ ili pošaljite mail na: video.mursa@gmail.com. Radionica je sufinancirana sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Video klub ‘‘Mursa‘‘ neprekidno djeluje već 45 godina, a Sekcija animiranog filma pri Video klubu ‘‘Mursa‘‘ aktivno djeluje bez prestanka više od desetljeća. Djelatnost sekcije pretežno je usmjerena na edukaciju djece i mladih u području animacije te im na taj način omogućuje da se izraze formom animiranog filma. D. Miklić
Možda ste propustili...

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

Najčitanije iz rubrike