Mozaik
MADONNA OBJAVILA JOŠ JEDAN SINGL

Nova pjesma “Dark Ballet”
Objavljeno 10. lipnja, 2019.
Kraljica popa samo što nije objavila svoj novi studijski album „Madame X“, a završno odbrojavanje do 14. lipnja, datuma njegova izlaska, obilježila je novim singlom, naziva „Dark Ballet“. Hrvatskoj je publici pjesma dostupna u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu. Singlom „Dark Ballet“ Madonna istražuje eksperimentalnu stranu pop-glazbe, koristeći se mračnim elementima u aranžmanu i tekstu. Kroz cijelu se pjesmu protežu i religijski motivi, a u tom je tonu snimljen i službeni videospot, inspiriran pričom o Ivani Orleanskoj, čiju ulogu u spotu tumači reper i aktivist Mykki Blanco.

“Madame X” je kolekcija od 15 novih pjesama koje su inspirirane životom u Lisabonu, a slave dug i intenzivan odnos Madonne i latinoglazbe i kulture. Pjesme su osim na engleskom otpjevane i na portugalskom i španjolskom. Datum objave je 14. lipnja, a album je dostupan i za prednarudžbe preko Google Playa i službenog webshopa.

- Lisabon je mjesto gdje se rodila moja inspiracija. Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svijet nevjerojatnih glazbenika koji su ojačali moje uvjerenje da glazba čini dušu svemira - kaže Madonna.

Album je sniman u Portugalu, Engleskoj i Americi, a Madonna je na njemu surađivala sa slavnim producentima kao što su Mirwais, Mike Dean i Diplo. T.K.
Možda ste propustili...

ZAJEDNO S MAĐARSKIM DRŽAVNIM NARODNIM ANSAMBLOM MÁNE

Ansambl LADO nastupio u Budimpešti

ODREKLI SU SE PRIHODA OD PRODAJE U KORIST OBITELJI ULJANIKOVACA

Tiskana posebna edicija Foo Fighters plakata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VRUĆI PLESNI SPEKTAKL U OSIJEKU

Tropska plesna priča za prvih 25 godina Feniksa

2

FOO FIGHTERS U PULI

Odlučili pomoći radnicima Uljanika

3

JEDAN OD TROJICE ČIJU HRABROST POKAZUJE SERIJA “ČERNOBIL”

Jedan od junaka, inžinjer
Oleksij Ananenko, danas
živi od 2.750 kuna mirovine