Kultura
ODRŽAN 14. OGULINSKI FESTIVAL BAJKE

Predstave za djecu, pripovijedanje bajki
Objavljeno 9. lipnja, 2019.
OGULIN - U Ogulinu je od petka do nedjelje održan 14. Ogulinski festival bajke. Jedinstvena manifestacija koja se događa u rodnom gradu Ivane Brlić-Mažuranić slavi iz godine u godinu bajke i bajkovito stvaralaštvo, rastući i proširujući svoj sadržaj koji je ove godine uistinu zanimljiviji nego ikad i pritom u potpunosti besplatan. Uz brojne međunarodne i domaće predstave za djecu svih uzrasta, bilo je i pripovijedanja, festivalskih poslastica poput radionice polaganje za vozačke dozvole za letenje na metli, radionice izrada vilenjačkih kapa i vilinskih vijenčića, radionice robotike, radionice filcanja vune i laserskog graviranja.

"Festival je uistinu bogatiji i posjećeniji no ikada, što nam je svakako velika čast, jer se brojna djeca vraćaju svake godine. Pozvala bih sve koji imaju priliku doći da nam se svakako pridruže i dožive svim čulima našu ogulinsku bajku“, istaknula je na otvorenju Sonja Drašković Dedić, direktorica Turističkog ureda TZ Ogulin i organizatorica 14. Ogulinskog festivala bajke.

"Ogulinski festival bajke meni osobno jedan je od najdražih evenata u Hrvatskoj u kojem jednako uživam kao i djeca koja su trenutačno s nama, a pristigla su iz cijele Hrvatske. Lijepo vrijeme, bogatstvo sadržaja i predivni Ogulin dovoljan je razlog da se tri dana provede u Zavičaju bajki", oduševljeno je nakon otvorenja prokomentirao početak 14. Ogulinskog festivala bajke Aleksandar Kovačević, umjetnički ravnatelj Festivala. D.Kć.
Možda ste propustili...

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

Najčitanije iz rubrike