TvObzor
PREMIJERA NOVE SERIJE NA HBO GO: GODINE I GODINE

S dvostrukom dobitnicom Oscara i dobitnicom Zlatnog globusa Emmom Thompson
Objavljeno 7. lipnja, 2019.

Na HBO GO su stigle prve dvije epizode šestodijelne serije Godine i godine (Years and years), a nove epizode dolazit će u ponudu svake srijede. Premijera na HBO kanalu bit će 2. srpnja u 21.30 sati.

Serija Godine i godine prati vrlo zaposlenu mančestersku obitelj Lyonse. Daniel (Russell Tovey), se uskoro ženi za Ralpha (Dino Fetscher), Stephen (Rory Kinnear) i Celeste (T’Nia Miller), brinu se za svoju djecu, Rosie (Ruth Madeley) juri za novim momkom, Edith (Jessica Hynes) već godinama nije bila kod kuće, a na čelu obitelji je baka Muriel (Anne Reid). No kad se njihovi životi sastanu jedne sudbonosne noći 2019. g., radnja prelazi u budućnost te prati živote i ljubavi Lyonsovih tijekom idućih 15 godina. Društvo je brže i luđe te politička previranja, tehnologija i daleki ratovi utječu na Lyonse u njihovim svakodnevnim životima. U tom novom svijetu Lyonsi se moraju suočavati sa svojim svakodnevnim nadama i strahovima znajući da jedna obična obitelj nikad ne bi mogla promijeniti svijet. Ili bi možda, ipak, mogla?

Godine i godine je serija o obitelji. Pokazuje kako preživjeti, u pozadini političkog svijeta u kojem više ne možete razaznati dobro od lošeg. Ton je žestok, smiješan, srcedrapajući i, naposljetku, pokazuje odlučnost jedne obitelji da preživi budućnost.

U seriji glume Rory Kinnear, Russell Tovey, Jessica Hynes, Ruth Madeley, T’Nia Miller i Anne Reid, kao i Emma Thompson, koja glumi slavnu osobu koja postaje političarka i čija su kontroverzna mišljena podijelila naciju.

Autor, scenarist i izvršni producent je Russell T Davies, a režiju potpisuje Simon Cellan Jones, koji je istodobno i izvršni producent. N.Vek.
Možda ste propustili...

ANTETHIC: MYTHOGRAPHER (HOLY ROAR RECORDS)

Ruska kuća sa berlinskim sobama

JOHN COLTRANE JE 1963. SNIMIO SKLADBU U ČAST ČETVORO ŽRTAVA KU KLUX KLANA

Sjećanje na Alabamu