Sport
TREĆA HNL “ISTOK”

Na kraju se igraju susreti za prestiž
Objavljeno 25. svibnja, 2019.
U posljednjih 16 utakmica ove sezone, odnosno u posljednja dva kola Treće HNL "Istok", uglavnom će se igrati za prestiž, kako međusobni, tako i onaj na ljestvici. Sigurno je da u Drugu HNL ide Cibalia, a iz lige ispada Koprivnica, svi ostali ostaju i sljedeće sezone u trećeligaškoj konkurenciji, premda neki u drugoj regiji koju će pokrivati novoformirane lige.

Vinkovački klub ima velikih 15 bodova više od drugoplasiranog Vihora, s kojim se danas (subota) susreće na travnjaku, ali ne na jelisavačkoj "Koreji", nego na Gradskom stadionu u Našicama. Vihor se ide uspješno oprostiti od posljednjeg domaćinstva u sezoni i svojih navijača, a "cibalijašima" najveći motiv može biti - pobjeda u derbiju. U redovima Cibalije već su okrenuti sljedećoj sezoni i višem rangu, tako da bi Vihor mogao itekako profitirati u Našicama. Čepin gostuje u Požegi kod Slavonije, a gostujući "zeleni" su u lovu na drugu poziciju. Zrinski iz Jujevca će u subotnje popodne biti domaćin u Čepinu, gdje će kraj Uljare dočekati Slaviju. Vukovarci pak imaju priliku na terenu u Borovu naselju s osvojena tri boda pobjeći s pretposljednjeg mjesta, jer izravni konkurent Sloga iz Nove Gradiške gostuje u Ivankovu, gdje će teško do bilo čega. A. G.
Parovi 29. kola
Vukovar 1991 - Oriolik, Mladost - Belišće, Zrinski - Slavija, Vihor - Cibalia, Slavonija - Čepin, Koprivnica - Bjelovar, Marsonia - Đakovo Croatia (subota); Bedem - Sloga NG (nedjelja). Sve utakmica igraju se u 17.30 sati
Možda ste propustili...

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

Najčitanije iz rubrike