Sport
ČEPIN KRALJ ULJARE PREGAZIO KOPRIVNICU

Agatić zabio pet u rekordnoj pobjedi
Objavljeno 22. svibnja, 2019.
Tri dana nakon što su pobijedili vodeću Cibaliju, Koprivničani su teško stradali u Čepinu! Tamošnje igralište pokraj Uljare napustili su s osam lopti u mreži a da nisu ozbiljnije ugrozili domaćina (8:0). Odraz je to odnosa kvalitete koja je znatno u korist igrača trenera Igora Totha koji su mladim i slabašnim gostima propustili nanijeti poraz izražen dvoznamenkastim rezultatom. Već u prvoj minuti loše je krenulo za goste jer je Luka Agatić izborio i realizirao kazneni udarac te, nakon poentiranja Bilobrka, Batarilo-Čerdića i Fusića, još u četiri navrata svladao koprivničkog vratara tako najviše pridonijevši čepinskoj najvećoj pobjedi u trećeligaškoj konkurenciji.

- Mladi gosti nisu nam bili dostojan protivnik, a posebice jer smo u otvaranju susreta realizirali sve što smo imali prvi dio zaključivši sa šest pogodaka prednosti. U nastavku je očekivano tempo igre pao, kao i koncentracija, pri čemu primarno mislim na sebe jer sam osim pet zabijenih golova imao prigoda za još koji pogodak koji bi podigao ionako rekordni rezultat u konkurenciji koja je, mahom, izjednačena - pričao je nedjeljni peterostruki strijelac Luka Agatić nadajući se i kojem pogotku u Požegi, gdje su Čepinčani subotnji gosti Slavonije. Kapetan zelenih, koji su protiv Koprivnice nastupili u novim, sivim dresovima, o pretposljednjem kolu Treće HNL "Istok" i zahtjevnom gostovanju kaže:

- Nedvojbeno je da je subotnji zadatak znatno zahtjevniji nego prethodni. Odlično ispunjen, podignuo nas je sve skupa, a što će nam i te kako trebati jer su Požežani kvalitetan protivnik u usponu forme. Naša su gostujuća izdanja slabija od domaćih, ali napunjeni samopouzdanjem vjerujemo da možemo nešto donijeti s toga zadnjeg ovosezonskog izleta. Nije važno tko će zabiti, nego da to bude dostatno za pozitivan rezultat iako je to i onaj bez pogodaka, ali kako se obostrano očekuje otvorena igra, tada mreže sigurno neće ostati nedirnute. Neovisno o tome kako utakmica završila, nadam se da će gledatelji kući otići zadovoljni, a mi ćemo nastojati za to dati doprinos - zaključio je najiskusniji i najefikasniji Čepinčanin najavljujući taj susret 29. kola. D.Lekšan
Najčitanije iz rubrike