Sport
CIBALIA

Druga liga je u džepu, ali nema opuštanja
Objavljeno 23. svibnja, 2019.
Uspjeh nogometaša Cibalije u trećeligaškom natjecanju i osvajanje titule prvaka konačno je dobio svoju potpunu potvrdu i izvan terena. U utorak je objavljena vijest kako je Cibalia u drugom krugu ipak dobila licencu za natjecanje u Drugoj HNL za sljedeću sezonu, tako da trud trenera Tomića i njegovih izabranika nije bio uzaludan.


- Lijepa vijest konačno je stigla i sve nas je obradovala. Ovo je kruna našeg uspjeha, jer da nismo dobili licencu uzalud bi bio sav trud koji smo uložili u osvajanje prvog mjesta na trećeligaškom "istoku". Raspoloženje je na visokoj razini, a ova vijest nam je dala još veći poticaj da do kraja pokušamo osvojiti svih šest bodova - kaže trener vinkovačke momčadi Petar Tomić.


Cibalia je već prvak i u preostale dvije ovosezonske utakmice može igrati opušteno, no trener najavljuje kako nema opuštanja i prosipanja ugleda. U sljedećem kolu Vinkovčani gostuju na "Koreji" kod drugoplasiranog Vihora.
- Imamo veliku bodovnu zalihu u odnosu na njih i moram paziti da se dečki ne bi opustili. Idemo odigrati dobru utakmicu, pružiti koliko možemo i kući se vratiti s bodovima iz derbija - dodao je Tomić. A. G.
Najčitanije iz rubrike