Osijek
KUHAR NA EKO TRGU

Pripremite (e)cekere, ali najprije kušajte
Objavljeno 22. svibnja, 2019.
Ako još uvijek niste otkrili Eko trg na glavnoj osječkoj tržnici, nova pozivnica u tu ekoavanturu uvjerit će vas da je vrijedno truda i nekoliko koraka više - ulijevo ili udesno - ovisno od kamo dolazite. Dakle, pripremite svoje cekere jer spreman je i Eko trg i eCeker, a najbolje od svih pripremio se gost-kuhar. Andrej Kristek, vrhunski kuhar i strukovni nastavnik u Ugostiteljko-turističkoj školi u Osijeku, prihvatio je izazov: ekološko povrće, brašno od butternut tikve, aroniju i med pretvorit će u neodoljive zalogaje na prvom kulinarskom showu Eko trga osječke tržnice. Vegetarijanski doručak eCekera (ukusni i dopadljivi kanapei, muffini s aronijom, sok od jabuke) prilika je da se posjetitelji na najbolji i zasigurno najukusniji način upoznaju s proizvodima koje preko web-trgovine eCeker nude lokalni, mahom ekoproizvođači. Ovoga četvrtka (23. svibnja) od 9 do 12 sati na Eko trgu svoje će proizvode ponuditi OPG Ljubica Palček iz Orahovice, OPG Zdenka Dundović Kusturić iz Našica, OPG Lagator iz Viškovaca, OPG Grladinović iz Bilja, OPG Darko Dorkić iz Marijanaca, Organica Vita iz Čađavice, Protect Pharma iz Rakitovice, a svoj ‘’premijerni nastup’’ imat će OPG Bagarić iz Vinkovaca. E.N.
Najčitanije iz rubrike