Mozaik
“U RITMU LJUBAVI” OSVAJA SLUŠATELJE

Nova pjesma Igora Delača s Ivanom Zečićem - Zetzom na prvom je mjestu
Objavljeno 22. svibnja, 2019.

Pjesma pod nazivom "U ritmu ljubavi" obilježila je prošlotjedni HR Top 40. Ovaj novi singl, u izdanju Croatia Recordsa, bit će prvi put uživo izveden na CMC festivalu u Vodicama, a prije samog festivala, zaradio je naklonost brojnih radijskih urednika te se tako plasirao izravno na prvu poziciju tjedne liste radijskog emitiranja. Pjesmu izvode Igor Delač i Ivan Zečić - Zetz, što predstavlja još jedno iznenađenje za slušatelje nakon uspješne trilogije hitova "Budan", "Ljubav" i "Istina u tami".

- Ostvariti najviši ulaz i biti na 1. mjestu top-liste najemitiranijih singlova u ovako jakoj konkurenciji zaista je sjajan uspjeh. Malo je reći da sam oduševljen. Ivan je pogodio ‘‘u sridu‘‘, i ovo je pjesma koja definitivno osvaja na prvi ritam. Što vam reći, osmijesi nam ne silaze s lica - izjavio je Igor Delač.

Pjesma karakterističnog funky-ritma i zarazne melodije dobila je i svoj dinamičan spot. Glazbu i tekst potpisuje tim pod imenom Hit Factory, koji čine Miroslav i Ivan Zečić. Ivan je pritom zaslužan i za aranžman i produkciju, a u ovom je duetu poznat pod svojim umjetničkim imenom Zetz:

- Igor je pjevač kojemu ovaj ritam leži stoga mi je s njim užitak raditi. U pjesmi ‘U ritmu ljubavi‘ vidio sam i svoju savršenu priliku da se, osim kao producent i autor, predstavim i kao izvođač. Zahvalan sam svima koji prepoznaju naš trud i na ovakav nas način nagrađuju jer je ovo važna poruka da smo na pravom putu - rekao je.

Na drugome se mjestu nalazi Petar Grašo sa "Voli me", a slijedi ga dvojac, koji također ne silazi s trona najslušanijih - to su Marko Kutlić & Nela na trećemu mjestu s pjesmom "U zagrljaju spašeni".

Top-lista HDU jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.
OSAM NOVIH ULAZA I REGIONALNI POREDAK
Među još osam novih ulaza nalaze se i Jacques Houdek sa singlom “Razgovor”, zatim Lu Jakelić i “Domine”, a tu su i Buđenje sa “Između riffa dva”. Novi su i Ljubavnici & Begini te pjesma “Svi smo mi lole”, Meri Andraković sa “Za malo ljubavi”, Songkillers i singl “Teži slučaj”, Heidi šeće psa sa singlom “Avantura” i grupa Tragovi s “E moji ljudi”. Na regionalnim listama Delač i ZETZ zauzimaju prvo mjesto s “U ritmu ljubavi” u Gradu Zagrebu, središnjoj Hrvatskoj i Zagorju, kao i Slavoniji i Dalmaciji. U Istri i Primorju najslušaniji je Grašo s “Voli me”.
Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

Najčitanije iz rubrike