Autoglas
TOYOTA HIBRIDNI DAN I INTEGRA DUNDOVIĆ

Camry, nova Toyotina limuzina, predstavljena je u Osijeku
Objavljeno 21. svibnja, 2019.

Živo je bilo protekle subote na drugom katu i vanjskom parkiralištu Trgovačkog centra Portanova. Velik broj posjetitelja sa zanimanjem je pohodio Toyota Hibridni dan, gdje su svi zainteresirani mogli iskusiti pravo zadovoljstvo u vožnji Toyotinim hibridnim automobilima.

U zatvorenom prostoru drugog kata Portanove osječku je premijeru, u organizaciji tvrtke Integra Dundović, imala nova Toyota Camry, koja se nakon 15 godina stanke u svojoj osmoj generaciji vratila u Europu, i to kao hibrid, uz četiri dostupna paketa opreme. U Toyoti su Camry pametno pozicionirali između dva također nova automobila, Corolle i RAV-a. Camry najnovije generacije proizvod je filozofije dizajna i inženjeringa nove globalne arhitekture (TNGA). Ona postavlja privlačan stil i orijentaciju na "zabavu u vožnji" na jednaku razinu s premium kvalitetom izrade, pouzdanošću i sigurnošću. To je ono što se traži u Europi, koja je vrlo zahtjevno tržište za inženjere iz autoindustrije. Jedna od ključnih prednosti usvajanja nove GA-K platforme je što je Toyoti pružila priliku da potpuno, od temelja revidira svaki aspekt dizajna i inženjeringa limuzine srednje veličine. Bočna je silueta vozila niža, sjedi se niže nego prije, a baterije više nisu u prtljažniku, nego ispod stražnje klupe. Sve to pridonosi nižem težištu i boljim voznim karakteristikama. Dodajmo kako na hibridnu bateriju Toyota daje 10-godišnje jamstvo. Kako su nam rekli njezini konstruktori, ova generacija Camryja s hibridnim motorom izrazito je fokusirana na privlačno iskustvo vožnje. Nisu u fokusu bili samo smanjenje potrošnje goriva ili ekovožnja nego i to da vožnja ipak bude doživljaj. Sve u svemu, novi Camry ima sve potrebne sastojke da začini tržište limuzina srednje klase, pogotovo vrhunskim odnosom uloženog i dobivenog. Svi koji žele i dalje pogledati novi Camry, mogu to učiniti u autosalonu Integre Dundović u Huttlerovoj 31 u Osijeku.

Živo je bilo i na parkiralištu ispred Portanove, gdje su zainteresirani mogli provozati najnoviju generaciju najprodavanijeg vozila u povijesti, Toyota Corollu, u tri verzije karoserije, prvi put s novom hibridnom tehnologijom, te novu Toyotu RAV 4. Upravo tek s osjetom vožnje može se steći prava slika o izuzetnoj kvaliteti tih Toyota automobila. Nas su, bez uljepšavanja slike, uistinu oduševili. M.Bugarić
Možda ste propustili...

RENAULT PREDSTAVIO PETU GENERACIJU USPJEŠNICE

Novi Clio postao je profinjeniji sportaš

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RENAULT PREDSTAVIO PETU GENERACIJU USPJEŠNICE

Novi Clio postao je profinjeniji sportaš

2

AUTOSAJAM IAA 2019.

Sajam u Franfurtu je obilježen nedolascima

3

POSJETITE TOMIĆ & CO. SALONE

Velike uštede i bogata oprema uz kupnju novih Mini modela