Mozaik
DANAS PREMIJERA TARANTINOVA FILMA

U Cannesu lažni filmski posteri za filmove glumca kojeg tumači Di Caprio
Objavljeno 20. svibnja, 2019.
Najnoviji film redateljske zvijezde Quentina Tarantina, ‘‘Once Upon a Time in Hollywood‘‘ službeno je dodan na program filmskog festivala u Cannesu, a sada su objavljena i dva postera koja prikazuju filmove glumca kojeg tumači Leonardo DiCaprio. Prvi od njih nosi naslov ‘‘Operazione Dyn-o-mite!‘‘, dok je drugi špageti-vestern ‘‘Kill Me Now Ringo, Said The Gringo‘‘. Talijanski naslovi posveta su žanru špageti-vesterna, čiji je Tarantino poznati obožavatelj.


Premijera u Cannesu znakovita je jer ove godine Tarantino slavi 25. obljetnicu otkako je njegov legendarni ‘‘Pulp Fiction‘‘ tamo osvojio Zlatnu palmu. ‘‘Strahovali smo da film neće biti dovršen na vrijeme, ali Tarantino četiri mjeseca nije izašao iz montaže, pa će film ipak biti prikazan u 35 mm u pratnji glumačke postave,‘‘ izjavio je organizator Thierry Frémaux. U ‘‘Once Upon a Time in Hollywood‘‘ osim DiCaprija glume i Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis, Bruce Dern, Scoot McNairy te Luke Perry. Film će svoju premijeru u Cannesu imati danas, 21. svibnja, a u redovnu kinodistribuciju kreće krajem srpnja.
Fanove posebno zanima kako će Tarantino prikazati lik tragične Sharon Tate, koju glumi Margot Robbie. Mnoge fanove serije "Girls" zanima i kako se u filmu snašla Lena Dunham. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike