Sport
NK OSIJEK II

Za oproštaj od domaće publike - pobjeda
Objavljeno 18. svibnja, 2019.
Pred Osijekom II posljednji je ovosezonski domaći susret u Drugoj HNL. U Gradski vrt stiže Međimurje koje vodi grčevitu borbu za opstanak. Čakovčani su posljednji na tablici, a osječka momčad je protiv takvih suparnika znala imati problema na svom terenu ovog proljeća kada su po bod odnosili BSK i Solin, koji su također (bili) pri dnu poretka. Međutim, bijelo-plavi ove sezone nisu dopustili nikome da ih pobijedi na njihovu travnjaku, pa tu tradiciju žele zadržati i u posljednjem nastupu pred svojim navijačima. U drugom dijelu sezone osječka momčad bila je prilično šarena jer je trener Ronald Grnja isprobavao snage za sljedeću sezonu, ali to ne znači kako ne postoje i rezultatske ambicije.


- Cilj nam se od domaće publike oprostiti sa stilom. Svjesni smo pozicije u kojoj se nalazi Međimurje, ali nije na nama brinuti tuđe brige. Vjerujem kako ćemo opet pružiti dobru igru, a jedino što bismo trebali popraviti u odnosu na prethodne utakmice jest realizacija. Zbog toga i imam još neke dvojbe oko toga tko će započeti u napadu - kaže Ronald Grnja, trener Osijeka II.


Ovaj put veću minutažu neće dobiti igrači iz juniorske momčadi jer su oni jučer igrali prvenstveni susret u Koprivnici, a u utorak ih očekuje finale Kupa Hrvatske protiv Lokomotive, pa nije isključeno kako će Grnja možda dobiti poneko pojačanje iz prve momčadi jer mu je roster za susret protiv Međimurja prilično oskudan. Ta jedina dvojba koju ima odnosi se na napadački tandem. Za dva mjesta u "špici" konkuriraju četvorica: Dago, Kolega, Todorov i Daku. Za očekivati je kako će Dago biti jedan od njih jer je bio strijelac u posljednjem susretu kada su Osječani minimalno poraženi na gostovanju u Zadru, a prema trenutačnoj formi društvo će mu najvjerojatnije praviti Mile Todorov.


Vjerojatni sastav: Barešić, Lišnić, Gačić, Radeljić, Todoroski, M‘Pinda, Plum, Soldić, Hudećek, Todorov, Dago.
Utakmica Osijek II - Međimurje igra se na stadionu u Gradskom vrtu u subotu s početkom u 17.30 sati. D.Keler


Dalibor Keler
Osječani idu po sva tri boda, jer kako kažu poželjno je sezonu na svom terenu zaključiti pobjedom
Možda ste propustili...

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

Najčitanije iz rubrike